Annonce
Egtved Posten

Butik Baggården slår dørene op til den nye butik påskelørdag

Brian Larsen, indehaver af Butik Baggården, og butikshjælper Lone Sønnichsen kan nu ånde lettet op. Alle varer er nu flyttet og sat på plads i den nye butik på Aftensang. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Brian Larsen, indehaver af Butik Baggården, der hidtil har haft til huse i Egtved Centret, glæder sig til at kunne slå dørene op på en ny adresse med større synlighed 3. april.

Egtved: Tidligere på året bød chancen sig for Brian Larsen. Et butikslokale med tilhørende lager blev ledigt på Aftensang. Her ville han med sin Butik Baggården kunne få større synlighed, end hidtil, som en del af Egtved Centret. Så…. han sprang ud i det.

- Det var da en stor beslutning sådan at skulle flytte en butik som min, for jeg har jo rigtigt mange varer og huslejen bliver også en anden, men da jeg hørte, at der var mulighed for at flytte til en beliggenhed med større synlighed, tænkte jeg, at det er nu, jeg skal slå til, for det er jo ikke hver dag, at så god en butiksadresse i Egtved bliver fri, lyder det fra Brian Larsen, der i samtidig fortæller, at han ellers har været rigtig glad for at være lejer i Egtved Centret.

Den nye adresse hedder helt præcist Aftensang 24 og det er bygningen, hvor Egtved Lyd & Billede gennem mange år har åbnet dørene for deres kunder, senest som en del af El-Hjørnet.

Annonce

Stor beslutning, men også stor flytning

Ikke alene har det for Brian Larsen været en stor beslutning at skulle rykke rødderne til en ny beliggenhed, for flytteprocessen har også været noget af en basse at komme igennem.

- Jeg vil tippe på, at vi har kørt omkring en 50 til 60 flyttelæs og det har taget seks uger, for i en butik som denne her, har vi jo virkelig mange ting og sager, forklarer Brian Larsen, der er lettet over, at det meste nu har fået en plads i den nye butik.

Butik Baggården sælger retro- og genbrugsvarer, og fra tid til anden også varepartier af nye ubrugte varer, som for eksempel stearinlys, puslespil og arbejdstøj. Som noget nyt vil man nu også kunne købe e-væsker til e-cigaretter.

Lørdag 3. april slår Butik Baggården dørene op til butikkens nye adresse på Aftensang i Egtved. Flagene er hængt op, og Brian Larsen og Lone Sønnichsen er klar til at tage imod. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

- Det er en lettelse, at vi nu har fået det hele flyttet, og nu glæder jeg mig bare til, at vi kan åbne dørene, siger Brian Larsen, der ikke blot skal til at sælge fra en ny adresse, men også har fået nyt selskab ved Lone Sønnichsen, der er startet som frivillig hos Butik Baggården.

Annonce

Den store åbningsdag

Når klokken slår 10 lørdag 3. april, vil døren åbne sig til Butik Baggården på den nye adresse for første gang. Og det skal naturligvis fejres.

- Vi står klar med kaffe og kage og saftevand til børnene, når vi åbner, fortæller Brian Larsen, der videre forklarer, at man også vil kunne få sig nogle klækkelige procenter på varerne, hvis man deltager i et ringspil ude på plænen foran butikken.

- De numre man lander på, vil være de procenter man får i rabat på sit køb, siger den forventningsfulde butiksejer, der håber, at mange vil kigge forbi på dagen, hvor der naturligvis vil tages hensyn til alle corona-reglerne.

Glas i alle former og til mange formål, har nu også fået nye omgivelser at stråle i. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Og at butikken på Aftensang faktisk allerede nu er fyldt med gode sager og en ny fin butiksfacade, tiltrækker allerede mange, som gerne vil kigge ind.

- Altså, der er virkelig mange, som allerede har kigget forbi og nok gerne vil ind og købe, så jeg kan godt mærke, at denne her beliggenhed er helt vild god. Der er mange flere som lægger mærke til os nu. Det kan jeg tydeligt se, siger Brian Larsen.

Annonce

Plads til andre

Selvom der godt nok er mange sager på de mange hylder, borde og reoler hos Butik Baggården, er der alligevel rum til at rumme andre.

Et hyggehjørne kan måske være til inspiration... Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

- Hvis der skulle være nogen derude, som går med tanker om at starte eget salg, så kan man godt leje nogle kvadratmeter her hos mig. Jeg tænker, at det i hvert fald kunne være en god hjælp til for eksempel en nystartet, lyder det fra Brian Larsen.

Annonce

Kig gerne ind

Men i første omgang kan man som kunde i hvert tilfælde snart kigge indenfor hos Butik Baggården. Brian Larsen og Lone Sønnichsen glæder sig til stå klar og vise den mangfoldige butik frem påskelørdag.

Butikken vil fremover have åbent tirsdag til lørdag ugentligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Søger unge frivillige

Egtved Posten

Havde alt for mange på venteliste

Egtved Posten

Klumme: Bøgernes verden

Egtved Posten

Teenager i coronatid

Annonce