Annonce
Egtved Posten

Buttenschøn besøger Jerlev

Thomas Buttenshøn kan opleves i Jerlev Kulturhus fredag 7. februar ved en intimkoncert. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Jerlev: Sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn pakker i denne tid tasken og drager ud i det ganske land med sit seneste show Tilbage På Dansk. Fredag 7. februar lander han i Jerlev med en intimkoncert.

Buttenschøn udgav i foråret 2019 sit første officielle dansksprogede album siden Vinden Der Blæser, som udkom i 2011.

På albummet tager Thomas de som lytter til hans sange med tilbage i tiden. Han synger om tunge emner, som sin mors død, faderens alkoholforbrug og forholdet til sine børn, som han nu kun ser på deltid.

Det hele kan på papiret godt se en smule trist ud, men på Tilbage På Dansk-tournéen bliver al melankolien holdt i hånden af varm humor. Og netop det komiske og det alvorlige danser den smukkeste pardans gennem hele showet. Der må grines, der må grædes. Og til tider bliver det så tragikomisk, at der må grædes af grin.

- Jeg vil gerne give folk en oplevelse. Jeg vil have dem til at mærke sig selv. Jeg håber på, at mine fortællinger, mine sange, kan sætte en masse tanker i gang hos dem der kommer, og oplever mit show. Det ypperste jeg selv mærker, når jeg virkelig bliver ramt af musikalske oplevelser er, når jeg mindes og glemmer på samme tid. Når jeg bliver glad og trist på samme tid. Det er dén følelse jeg gerne vil give mit publikum.

Selve showet er en (p)opsang om de danske værdier. Hvad gør os mere danske end skandinaviske? Hvornår er man en hel familie? Og kan man være en halv familie? Det er måske nemmere når man kun er halvdansk

Alt det og meget andet kan man få svar på, når Buttenschøn giver intimkoncert i Jerlev fredag 7. februar klokken 20. Thomas spiller helt nye sange, men berører også gamle kendinge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce