Annonce
Egtved Posten

Café Hack á la Egtved med Martin Sikær som gæst

Martin Sikær, Rosborg bydelen. Foto: Mette Mørk

Egtved: Socialdemokratiet i Egtved inviterer til det andet Café Hack-inspirerede arrangement i Roberthus. Første gang var det med Søren Peschardt i den varme stol. Denne gang er gæsten Martin Sikær, der er nyvalgt borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Vejle Kommune.

- Vi synes, at det kunne være interessant for borgerne i Egtved og omegn at lære ham lidt bedre at kende. Når Martin Sikær er i den varme stol, er det Anette Stenfeldt, som vil stille spørgsmål af både privat og politisk karakter, skriver Socialdemokratiet i Egtved i en pressemeddelelse.

Her står der videre:

Annonce

- Da Søren Peschardt tidligere var i den varme stol, var det ganske vellykket. Så nu er det altså Martin Sikærs tur, og han har på forhånd sagt, at der ikke er den ting, han ikke vil svare på.

Mellem snakkene vil der blive spillet god musik, og foreningen vil byde på lidt at spise og kaffe.

Arrangementet foregår lørdag 31. november klokken 10, og det vil foregå med alle hensyn til covid-19, hvorfor der kun kan være 50 personer. Vil man med til denne formiddag, skal man ikke tøve med at få sig meldt til. Arrangementet er gratis og for alle. Tilmelding efter først til mølle princippet til marianne@aaganet.dk eller telefon 23203765 senest 27. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce