Annonce
Egtved Posten

Carina & Conrad har shinet afdelingen for store mænd op

Tvillingebrødrene Paw og Peter fra Egtved er faste kunder hos Carina & Conrad, hvor de ved, at der altid er lige præcist det de har brug for, og ikke mindst, så er det tøj, der både er moderigtigt og af god kvalitet. Privatfoto
Hos Carina og Conrad satser de nu endnu mere på herretøj til de store mænd. Afdelingen Store Conrad har fået sig en opgradering og indehaver tror på flere kunder fra Kolding.

Egtved: - Vi tror på, at mange kunder fra Kolding-egnen vil begynde at se mere i retning af os her i Egtved, hvad angår tøj store mænd, blandt andet fordi Allsize, en tøjbutik til store mænd, er lukket i Kolding, og nu mangler kunderne sikkert et godt sted at handle, og det er her vi kommer ind i billedet, lyder det fra Hanne Karina Danielsen, der er indehaver af Carina & Conrad. Som en del af konceptet indeholder butikken også afdelingerne "Store Conrad" og "Plus Size Piger", hvor man kan købe modetøj der, for eksempel for herreafdelingens vedkommende, går op til otte gange xl.

Stine Hulsrøj Wulff har ansvaret for afdelingen med tøj i store størrelser til både mænd og kvinder hos Carina & Conrad, og i denne tid har både hun og Hanne Karina Danielsen haft travlt med at gøre klar til at kunne præsentere efterårsmoden. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Shinet op og klar

Afdelingen for store mænd har nu fået en overhaling med den helt store efterårspensel og nye varer har fundet vej til hylder og bøjler.

- Vi er bare så klar til at modtage kunderne, siger Hanne Karina Danielsen, der samtidig fortæller, at der i herreafdelingen er prøverum, som er gode store.

Men også hos kvinderne er der kommet nyt på stængerne, og Stine Hulsrøj Wulff konstaterer, at der virkelig er mange smukke modeller og ikke mindst farver at komme efter lige for tiden. Og hvad angår størrelser, har hun også gjort sine tanker.

Efteråret er kommet, hvilket man blandt andet kan se i afdelingen for store mænd. Samtidig konstaterer de hos Carina & Conrad, at de større mænd er mere modige og tøj gå i meget mere farverigt tøj end andre mænd. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

- Der er bare kommet så meget nyt og smart hjem her til efteråret, og jeg elsker, når jeg kan få lov til at hygge om kunderne og give gode råd, fortæller Stine Hulsrøj Wulff, og forklarer videre:

- Man skal for eksempel ikke have så stort fokus på størrelserne; om det er xl eller xxl, eller, hvad det er. Det er meget mere vigtigt, at man føler sig godt tilpas og at tøjet sidder flot på kroppen. Det gør også, at man får en helt anden udstråling og føler sig bedre tilpas.

Annonce

Forskellen er hygge og opmærksomhed

I det hele taget kan Hanne Karina Danielsen se for sig, at kunder fra de større og omkringliggende byer, herunder Kolding, lige så stille begynder at finde til Egtved. Hun mener, at mange her i coronatiden søger efter at kunne handle steder, hvor der ikke er for mange mennesker samlet og de søger efter at kunne handle i ro og mag.

Hos Carina & Conrad har de opgraderet og sætter endnu mere fokus på tøj til store mænd. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard


Og så har vi altså bare det der "ekstra" hos os. Vi kan altid byde på chokolade og en kop kaffe, og så går vi op i at give nærværende service

Hanne Karina Danielsen, indehaver Carina & Conrad


- Og så har vi altså bare det der "ekstra" hos os. Vi kan altid byde på chokolade og en kop kaffe, og så går vi op i at give nærværende service, og det kan jeg mærke, at mange kunder efterlyser, slår Hanne Karina Danielsen fast.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Lokalpolitik som i vikingetiden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Ellen har bageriet til salg

Egtved Posten

Klumme: Bagsiden af medaljen

Annonce