Annonce
Egtved Posten

Carina & Conrad kom flyvende fra start

Der var flag og store smil hos Carina & Conrad, da man mandag morgen igen måtte tage imod kunder i butikken. Privatfoto
Mandag morgen måtte butikkerne atter åbne dørene for kunderne. Hos Carina & Conrad var der travlt i butikken fra første færd.

Egtved: Klokken 9.30 mandag morgen kunne Hanne Danielsen, indehaver af Carina & Conrad, atter åbne døren og lukke kunder ind i tøjbutikken.

- De første kunder stod klar, inden vi overhovedet åbnede døren. Faktisk gik den første kunde ind allerede 9.15, inden vi overhovedet havde åbnet, fortæller hun glad.

Resten af formiddagen var der travlt i butikken.

- Det er bare gået slag i slag. Jeg tænkte faktisk på et tidspunkt, at vi måske godt kunne have brugt en mere til at ekspedere i butikken i dag, men vi skal jo samtidig også passe på med ikke at være for mange i butikken, siger hun, da vi fanger hende kort over middag.

Mange julegaver har ligget rundt i hjemmene og ventet på, at butikkerne atter måtte åbne. Det mærkede man også hos Carina & Conrad, hvor der blev byttet en hel del.

- Men der er også virkelig blevet købt meget her til formiddag. Man kan mærke, folk har glædet sig til, at butikkerne igen måtte åbne. Og så er vejret jo helt fantastisk, hvilket er med til at gøre det hele ekstra positivt, lyder det fra Hanne Danielsen.

Annonce

God plads til kunderne

Planlægger man at besøge Carina & Conrad de kommende dage, skal man ikke være bekymret for, om der er for mange mennesker i butikken samtidig, forsikrer indehaveren.

- Vi har 350 kvadratmeter og har ifølge retningslinjerne lov til at have 35 kunder i butikken samtidig. Vi har dog selv valgt at sige max 10, så vi er sikre på, der er luft og plads nok til alle. Vi mener, det er et forsvarligt leje, og det er ikke flere, end at vi kan overskue det, forklarer Hanne Danielsen.

Der bliver naturligvis sprittet hyppigt af på alle overflader, ligesom der også er masser af håndsprit til rådighed i butikken, forsikrer hun.

- Samtidig har vi valgt her i den første uge at udvide åbningstiderne, så vi holder åbent lørdag 9.30-15 og søndag 10-15. På den måde giver vi mulighed for at sprede kunderne lidt mere ud, og så har folk en bedre chance for at komme og bytte julegaver eller købe tøj i løbet af weekenden, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Søger unge frivillige

Egtved Posten

Havde alt for mange på venteliste

Egtved Posten

Klumme: Bøgernes verden

Egtved Posten

Teenager i coronatid

Annonce