Annonce
Egtved Posten

Corona-påvirkning: Vi har ligget vandret, og det fortsætter...

Anders Christiansen, bestyrer hos ABC Lavpris Egtved, fortæller om onsdagen, hvor det hele gik lidt amok i butikken. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Egtved: - Vi tager ingen chancer hos ABC Lavpris Egtved i forhold til den nye situation med coronavirus. Så da regeringen onsdag aften meldte retningslinjer ud, væltede beskederne jo bare ind fra en kant, siger bestyrer Anders Christiansen. Og han fortæller videre:

- Jeg vidste på det tidspunkt, at jeg havde to veje at gå. Og det var enten at informere det halve personale om, at de for en sikkerheds skyld ikke skulle dukke op om torsdagen, eller lade være, for jeg vidste jo godt, at det ville blive en meget, meget stor torsdag. Derfor fik Anders Christiansen sammensat et skriv ud til hele personalet om, at alle, som havde mulighed for at komme ind, var mere end velkomne.

- Og opbakningen var så stor. Personalet væltede ind. Og det viste igen, at vi står sammen hele vejen, i medgang og modgang. Sådan en bekræftelse er svær at sætte ord på. Jeg er så stolt over hele personalet. Så det skal helt klart fejres, når der er kommet mere ro på, fastslår Anders Christiansen. Anders Christiansen fortæller også, at de i torsdags måtte åbne dørene 10 minutter før normal åbningstid, simpelthen fordi hele parkeringspladsen var fyldt med biler og kunder.

- Vi var klar og godt forberedt med vores egen og kundernes hygiejne. Vi havde stillet vores lave beholdning af håndsprit ved indgangen, rundt i butikken, og ved hver kasse. Vi havde også skiltet os godt ud af den tvivl, der kunne være omkring dagen generelt, og omkring hamstring, tilføjer han.

Han fortæller videre, at den mængde håndsprit butikken fik leveret ville have holdt fem minutter ude i butikken. Derfor vurderede han hurtigt, at det var bedre givet ud, ved at sikre hygiejnen hele vejen rundt i butikken.

- Men trods alt var humøret højt blandt kunder og ansatte hele dagen, lyder det afsluttende fra den nye bestyrer hos ABC Lavpris i Egtved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Holder elastikken?

Egtved Posten

Børnene er også med

Annonce