Annonce
Egtved Posten

Cykelfællesskabet Team Egtved har indgået sponsoraftale

Cykelfællesskabet Team Egtved har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK. PR-foto

Egtved: Sammenhold og fællesskab bliver sat en anelse på prøve i disse tider på grund af coronaen og blandet andet derfor har cykelfællesskabet Team Egtved indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK. En aftale, der glæder formand i klubben, Per Holst.

- Vi er rigtig glade for OK-aftalen og håber naturligvis, det giver lidt penge i kassen, som vi kan bruge til flere fællesture med forplejning, klubtøj og markedsføring af vores klub, fortæller Per Holst i en pressemeddelelse.

Og han fortsætter:

- En fordel ved aftalen - ikke mindst nu, hvor vi ikke kan se meget til hinanden på grund af corona – er, at vi får endnu en ting at være fælles om. Det kan være en lille brik, som kan være med til at styrke sammenholdet i klubben.

Klubben er kendetegnet ved at være en rigtig motionsklub, hvor lange, sociale ture vægtes højt. Team Egtved træner i, hvad der af Vejle Kommune bliver markedsført som, Kingdom of Cycling. Ifølge Per Holst er det Danmarks bedste cykelterræn.

Annonce

Bilister kan støtte klubben

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Team Egtveds sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte medlemmerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Annonce

Lokale aktiviteter er OK

OK har i mange år støttet foreningslivet. Støtten går til foreninger lige fra sportsklubber til spejdere og mange andre, som tager ansvar og gør en forskel i nærmiljøet. OK støtter det danske foreningsliv, fordi virksomhedens tankstationer mange steder spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet. Derfor er det naturligt for OK at støtte den frivillige indsats og sammenholdet.

- Lige nu har omkring 2.000 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor, udtaler Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Søger unge frivillige

Egtved Posten

Havde alt for mange på venteliste

Egtved Posten

Klumme: Bøgernes verden

Egtved Posten

Teenager i coronatid

Annonce