Annonce
Egtved Posten

Den nye udbygning af kirkehuset blev indviet

Den nye, store sal giver masser af nye muligheder for fællesspisninger, sogne-, film- og musikaftener eller andre arrangementer og aktiviteter. Måske opstod der nye idéer søndag, hvor omkring 200 mennesker var samlet i kirkehuset for at tage del i indvielsen. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Der var tætpakket i den store sal søndag formiddag, da den 270 kvadratmeter store tilbygning til Egtved Kirkehus blev indviet.
Annonce

Egtved: Der var tætpakket i den store sal i den nybyggede tilbygning til kirkehuset i Egtved. Der var dækket op til godt 140 spisende gæster, men der måtte også dækkes op i salen i den gamle del af kirkehuset, da omkring 200 mennesker var mødt op for at se resultatet.

- Vi skulle have bygget det endnu større. Vi bliver nok nødt til at udvide, lød det spøgende fra menighedsrådsformand Hans Peter Jørgensen, da han havde holdt sin velkomsttale.

Det har længe været en stort ønske med en udvidelse af det gamle kirkehus, da det ofte har knebet med pladsen og toilet- og køkkenforhold ved eksempelvis fællesspisninger og sogneaftener. Derfor har menighedsrådet de seneste år arbejdet målrettet på at få bygget til. Resultatet er blevet en tilbygning på 270 kvadratmeter indrettet med tre toiletter, køkken, teknikrum og ikke mindst den store, nye sal.

Den nye tilbygning er forbundet med den gamle del af kirkehuset med en bred gang med store glaspartier i begge sider. Dermed kan gangen også bruges som et aktivt areal som det eksempelvis var tilfældet ved søndagens indvielse, hvor den store buffet fra Egtved Slagtehus var opstillet.

Mellem den gamle del af kirkehuset og den nye tilbygning er der bygget et bredt gangareal, der med ovenlysvindue og store glaspartier er lyst og imødekommende. Ved indvielsen blev gangarealet benyttet til opstilling af buffeten. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Annonce

Tilfredshed med resultatet

Hos Egtved Menighedsråd er man rigtig godt tilfreds med resultatet, som er blevet lige det, rådet havde drømt om.

- Det er blevet super flot, og det giver nogle en masse nye muligheder for arrangementer og aktiviteter, fortæller Hans Peter Jørgensen.

Samtidig giver den ekstra plads muligheder for mindesamvær for større grupper, hvilket der ikke har været plads til tidligere, men som der har været stor efterspørgsel på.

De mange fremmødte virkede også til at være rigtig glade for resultatet. Især lød der megen ros over akustikken i den store sal, som var behagelig for ørene selvom der var så mange mennesker til stede.

Det store fremmøde og de mange rosende ord glædede også menighedsrådsformand.

- Det er dejligt at mærke den store interesse, der er for vores nye, fine kirkehus. Vi har også kunnet mærke den store interesse undervejs i byggeriet, hvor vi har oplevet mange, der har gået og fulgt lidt med. Nu er det dejligt at kunne vise det færdige resultat frem, lød det fra Hans Peter Jørgensen.

Inden selve indvielsen i kirkehuset var der gudstjeneste i Egtved Kirke, hvor omkring 170 var mødt op. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce