Annonce
Egtved Posten

Den røde snor blev klippet for lokalt initiativ

Thyge Bjerring kunne klippe den røde snor ved indvielse af Madpakkehuset i Ågård med rosende ord til de frivillige. Foto: Jan Lundsgaard
Annonce

Ågård: Flere års ihærdig indsats fra de lokale ildsjæle i Ågård Naturlaug, blev i dag markeret med den officielle åbning af Madpakkehuset ved Silkevænget i Ågård.

De cirka 40 fremmødte unge og voksne nød den lune septembersøndag, åens rislen og de flotte ord, som Thyge Bjerring fra Vejle byråd gav huset med på vejen.

- Madpakkehuset er et eksempel på lokal opbakning, fællesskab og engagement, var nogle af roserne til medlemmerne af Naturlauget.

Han fortsatte:

- Det vil blive til gavn og glæde i mange år. Og være et attraktivt tilbud til både områdets beboere og gæster.

Formanden for Ågård Naturlaug, Uffe Holst, fortalte om de mange måneders arbejde, der er gået forud for indvielsen i dag.

- Vi har fået en fantastisk støtte fra Friluftsrådet og ikke mindst Vejle Kommune. Både økonomisk og med råd og vejledning. Der er kommet 216.500 kroner ind i støtte fra adskillige fonde og foreninger. De lokale grundejerforeninger i området har givet deres støtte, så projektet blev muligt at gennemføre.

Han sagde endvidere:

- Uden en fantastisk bestyrelse og andre frivillige v,ar vi aldrig kommet i mål med opgaven.

Hans vurdering er, at der er brugt omkring 500 timers frivilligt arbejde på at realisere projektet, de flotte bænke i huset og træet til broen er fra lokalområdet. Endnu et eksempel på, at sammenholdet er stærkt i Ågård-Gravens-området.

Både unge og voksne blev trakteret med lækkerier, efter at Thyge Bjerring havde klippet den røde snor. Der blev hygget og snakket ivrigt om både huset, området og de muligheder, som Madpakkehuset vil give for alle.
En af de friske unge drenge var så modig, at han smed tøjet og sprang i åen til en svømmetur. ”Lidt koldt” løb beskeden fra åen, men ikke mere end han tog et par ekstra svømmetag.

Ågård Naturlaug ser frem til, at området vil blive stedet, hvor mange mødes i tiden fremover.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Annonce