Annonce
Egtved Posten

Der bliver heller ikke juleoptog i år: - Men vi skal nok sørge for masser af julestemning alligevel

Julemanden og hans kone og Vejen Garden må vente til næste år med at indtage Egtveds gader. Årets juleoptog gennem Egtved blev nemlig aflyst på grund af corona-situationen. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Egtved Handelsforening har besluttet at aflyse det årlige juleoptog, der skulle have fundet sted i søndags. Arrangørerne turde ikke risikere at samle så mange til julehygge. Til gengæld byder de på masser af juletiltag i løbet af december.

Egtved: Der blev ikke noget juleoptog i Egtved i år. Igen i år. Ligesom sidste år er det corona-situationen, der er skyld i aflysningen.

- Vi traf egentlig beslutningen for små 14 dage siden. Ud fra et forsigtighedsprincip turde vi ikke at samle så mange mennesker, når smitten steg så meget igen. Efter det nu er vedtaget, at vi igen skal vise coronapas og til at bære mundbind, er vi blevet bekræftet i, at det var den rigtige beslutning, siger Dorthe Sommerlund, der er formand for Egtved Handelsforening.

- Men det er da rigtig øv!

Annonce

Som noget nyt var det i år planen, at man efter juleoptoget med Vejen Garden i front skulle slutte af i hallen med juletræstænding, salg af gløgg og æbleskiver, og en julemand der delte julegodter ud.

Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard

- Det kunne have været så fedt at kunne samle folk til julehygge i hallen. Men vi tør simpelthen ikke stimle 80-100 børn sammen med deres familier sammen i hallen og så risikere, at der skete en smitteeksplosion som følge af det, siger hun og fortsætter:

- Vi kunne nok godt have gennemført selve optoget, men når vi ikke kan slutte det af, som vi havde håbet, vil vi hellere vente til næste år.

Men folk i Egtved skal dog ikke snydes for julestemning. I stedet har handelsforeningen nemlig planlagt en række mindre events i løbet af julemåneden. Blandt andet kommer en "Jule-Lupo" på besøg, musik langs Aftensang og et stort julefyrværkeri.

Slikposerne skal børnene heller ikke snydes for. I stedet for, at de deles ud i forbindelse med juleoptoget, vil børn kunne hente poser med lækkerier i byens butikker. Ligesom sidste år afhenter man en kupon hos Sportigan fra 30. november, og derefter kan poserne hentes fra lørdag 4. december og hele uge 49.

Julen i Egtved

  • 3. – 4. december lotteri: du får udleveret et lod, når du køber for over 100 kr. Der er i alt 100 gevinster.
  • Lørdag 4. december uddeling af poser i butikkerne og hele uge 49. Bon på poser kan afhentes i Sportigan fra tirsdag 30. november
  • Torsdag 9. december 17.00 Besøg af Jule LUPO. Lupoen holder stille ved Caraina & Conrad – Egtved Blomster og Senge-Universet. Kører derefter til Hejlskov Plejecenter. Børn kan aflevere tegninger til julemanden i LUPO’ en. Der er tre gevinster til de bedste tegninger.10. – 11. december lotteri: du får udleveret et lod, når du køber for over 100 kr. Der er i alt 100 gevinster.
  • Lørdag 11. december Klejner og kaffe i butikkerne
  • 17. – 18. december lotteri: du får udleveret et lod, når du køber for over 100 kr. Der er i alt 100 gevinster.
  • Fredag 17. december 17.00 Stort Fyrværkeri v/JKC på Cirkuspladsen
  • Lørdag 18. december Nizzebanden går rundt på Aftensang kl. 10.30 – 13-30. Stines Bolsjer uddeler smagsprøver v/Carina & Conrad. GRATIS æbleskiver og gløgg v/Egtved Blomster. Nutty uddeler smagsprøver v/Sengeuniverset
  • Søndag 19. december kl. 11.00 – 15.00: Butikkerne er åbne

Vi tør simpelthen ikke stimle 80-100 børn sammen med deres familier sammen i hallen og så risikere, at der skete en smitteeksplosion som følge af det.

Dorthe SommerlundAnnonce
Egtved Posten

Dødsfald: Ernst er gået bort

Annonce
Egtved Posten

Planer for stort besøgscenter ved Egtvedpigens Grav droppet: Nu vil styregruppe have nye idéer på banen

Annonce
Egtved Posten

Ny udvalgsformand om elevflugt fra lille skole: 'Der skal handles nu, ellers dør skolen bare en stille død'

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Lille skole er ramt af elevflugt, og lukning truer: 'Det her er alvorligt, og vi er nødt til at handle nu'

Egtved Posten

Klumme: Rimelighed i fællesskabet

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Egtved Posten

På café i en smart bybil for Mokkaens skyld

Egtved Posten

Jane og Brian modtog i december Årets Skulderklap i Vorbasse

Egtved Posten

Konferencecenter måtte afskedige godt hver femte medarbejder: Et år senere er medarbejdertallet tilbage på niveau

Annonce