Annonce
Egtved Posten

Donationer til loppemarked modtages med glæde

Sidste år var arrangørerne bag Antik Loppe- og Kræmmermarked i Vandel meget glade for det store fremmøde fra både kræmmere og købende gæster. Arkivfoto (privatfoto)
Annonce

Vandel/Randbøl: Hos Randbøl Sogns Museumsforening håber de på, at lokale borgere kunne tænke sig at donere ting, som man ikke længere har brug for, men som kan genbruges af andre.

Disse ting vil blive solgt på det kommende loppemarked, der vil være i samspil med, at Antik Samler- og Kræmmermarked afholdes i Vandel Idrætshal lørdag 9. februar.

- Vi håber bare på, at rigtigt mange vil komme forbi med sager de ikke bruger længere, lyder det fra Hanne Damgaard Hansen, der er frivillig hos Randbøl Sogns Museumsforening. Hun forklarer samtidig, at overskuddet fra salget på loppemarkedet vil gå til museets kommende udstilling, der skal omhandle Flyvestation Vandel.

Skulle man have ting, som man gerne vil donere til loppemarkedet, kan man lægge det i en opsat palleramme, der står i kælderskakten ved Magasinet/Vandel Skole. Og skulle man ikke have mulighed for selv at aflevere, kan man også kontakte museet torsdage mellem klokken 10 og 16 på telefon 75885489.

Annonce

Stor succes sidste år

- Vores loppe- og kræmmermarked i 2018 gik over al forventning. Der var rigtigt mange mennesker og vi havde hurtigt udsolgt de stande som man kunne booke sig ind plads til på kræmmermarkedet, siger Hanne Damgaard Hansen. Hun fortæller også, at det er museumsforeningen og idrætshallen der står bag det store marked i Vandel 9. februar, og at de alle håber på godt vind i sejlene i år ligesom sidste år.

- Det er i hvert tilfælde en god idé at få booket en stand til kræmmermarkedet i god tid, og der er stadig ledige stande til leje, siger Hanne Damgaard Hansen, der forklarer, at man blot kan henvende sig til Vandel Idrætshal eller se nærmere på www.rslm.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce