Annonce
Egtved Posten

Egtved Lyd & Billede giver stafetten videre til El-Hjørnet

Karen og Ole Schmidt (forrest) har solgt deres butik gennem 39 år til El-Hjørnet ApS v/ Peder A. Nebel, Henrik Gade og Niels Knudsen (bagest fra venstre). Begge partere er yderst positive omkring stafetten, der nu gives videre, hvor Egtved Lyd & Billede fortsat vil være et stort aktiv for Egtved byn på mange parametre. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Efter 39 år med Egtved Lyd & Billede, giver Karen og Ole Schmidt nu stafetten videre. Butikken har de solgt til El-Hjørnet ApS, hvilket alle parter ser som en perfekt løsning for fremtiden.

Annonce

Egtved: - Kig på Egtved, det er en god by, og det er her tingene sker, især på Aftensang.

Sådan lød en anbefaling til Karen og Ole Schmidt i 1979 da de var på udkig efter et godt sted at åbne deres butik. Og nu, 39 år senere, kan de to indehavere af Egtved Lyd & Billede se tilbage på en helt fantastisk tid i en by der har vist sig at være den helt perfekte for deres drømme og idéer.

Nu er tiden kommet dertil, hvor de har bestemt sig for at give stafetten for deres hjertebarn videre, og hånden der helt naturligt griber denne, kommer fra El-Hjørnet ApS.

- Det er den helt perfekte løsning, at det netop er El-Hjørnet ApS, der nu skal overtage butikken, siger Karen og Ole Schmidt, der begge har stor tillid til, at den nye indehaver fra 1. september vil få succes med butikken.

Ole Schmidt fra Egtved Lyd & Billede offentliggjorde efter åbningstalen ved Mød Egtved, at han og Karen Schmidt nu har valgt at sælge deres butik til El-Hjørnet ApS. Foto: Christina Møgevang Mosegaard
Annonce

Det kunne ikke passe bedre

- Inden Karen og Ole spurgte om vi kunne tænke os at overtage Egtved Lyd & Billede, havde jeg faktisk haft tanken selv, siger Henrik Gade fra El-Hjørnet ApS, og sammen med virksomhedens to medejere, Peder A. Nebel og Niels Knudsen, blev de hurtigt enige om at takke ja til tilbuddet.

At Egtved Lyd & Billede nu bliver til "El-hjørnet - Egtved Lyd & Billede" er ifølge begge parter ikke blot perfekt, men det giver også plads til en masse synergieffekter.

- I forvejen har vi jo haft en del samarbejde med blandt andet installation af varmepumper, fortæller Karen og Ole Schmidt, og Henrik Gade supplerer:- Ja, i det hele taget giver det rigtig god mening i forhold til det vi beskæftiger os med i dag og dét vi nu kan kombinere.

Annonce

Stadig Panasonic og Loewe

Hos Egtved Lyd & Billede har man gennem mange år været et Panasonic Center, hvilket med overdragelsen ikke bliver anderledes, og ligeledes vil man også stadig kunne købe Loewe-produkter efter 1. september i butikken.

- I store træk vil det være det samme varesortiment man fremover kan få i butikken, men der vil også være noget nyt, siger Henrik Gade, der også ser nye muligheder i forhold til at kunne tilbyde WIFI løsninger til både private og erhverv.

Annonce

Handelslivet i Egtved er vigtigt

- Det er vigtig for os, at Egtved bliver ved med at være et attraktivt sted at bo. Og her spiller det lokale handelsliv en stor rolle, og det glæder vi os til at blive en del af, og være med til at udvikle, pointerer Henrik Gade fra El-Hjørnet ApS, som i forvejen er meget lokalt forankret.

Annonce

De bløde værdier bevares

I mange år har Karen og Ole, og dermed Egtved Lyd & Billede spillet en central rolle som samlingspunkt i forhold til mange lokale tiltag både frivillige og i handelslivet.

- Vi er rigtigt glade for, at det også fremover vil være her i butikken, at man for eksempel kan købe billetter til Lyserød Uge, Musik ved Søen og andre lokale arrangementer, plus at det stadig vil være her at man kan købe gavekort til handelsforeningen, lyder det fra Karen Schmidt.

Annonce

Taknemmelige og afklarede

Karen og Ole Schmidt er fuldstændigt afklarede med deres beslutning om at give stafetten videre og lade Egtved Lyd & Billede leve i nye hænder. De fortæller begge, at de har haft nogle vidunderlige år i Egtveds handelsliv med masser af gode samarbejder på tværs af aktører, og med stor taknemmelighed til alle kunderne.

Selvom de to, som jo nærmest er en institution i Egtved med deres store engagement i foreningslivet og byen i det hele taget, nu skal videre i nye kapitler af deres liv, så har de bedyret, at de stadig vil være en del af Egtved. I første omgang bliver de boende som lejere i lejligheden ovenover butikken, og Karen vil være at finde i de næstkommende tre måneder i butikken for at hjælpe i den nye overgangsperiode.

Annonce

Åbningsreception og udvidelse

Torsdag 13. september bliver der afholdt en åbningsreception, hvor alle bydes velkomne. Af de ansigter man vil møde denne dag, er blandt andet Søren Bo og Karsten Antonsen, der begge bliver ved med at arbejde i butikken efter overdragelsen. De to glæder sig til at arbejde sammen med deres nye kolleger fra El-Hjørnet.

I løbet af efteråret har El-Hjørnet ApS planlagt, at der bag butikken skal bygges til, sådan at der bliver plads til at kunne rykke El-Hjørnets Egtved-afdeling fra Aftensang 14 den nye adresse på Aftensang 24.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce