Annonce
Egtved Posten

Egtved Smedje: Vi kan byde på meget mere end de fleste ved

Både overmontør Christian Elkjær (tv), indehaver Kenni Søndergaad Dahl (midt) og konsulent Peder Larsen (th) har i den senere tid brugt mange timer på at finde ind til virksomhedens nye struktur, hvor blandt andet service-delen har fået meget høj prioritet. Egtved Smedje Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Hos Egtved Smedje er de udover VVS-arbejde også eksperter inden for blikkenslagerarbejde, drikkevand og varmepumper. Og så har de lagt en ny strategi, der handler om at tilbyde kunderne endnu mere service.
Annonce

Egtved: At Egtved Smedje for eksempel også er eksperter omkring blikkenslagerarbejde, drikkevand og varmepumper udover de gængse VVS-opgaver, er der sikkert ikke mange der ved.

“Nå, kan I også det” - hører vi folk sige. Mange ved blandt andet slet ikke, at vi rent faktisk også udfører blikkenslagerarbejde, og at vi for eksempel kan udskifte og servicere varmepumper, ja og meget mere til, lyder det fra Kenni Søndergaard Dahl, der er indehaver af Egtved Smedje.

Blandt det senest nye er, at virksomheden nu er blevet certificeret inden for drikkevandssikring, hvilket eksperter i dag har påpeget er et ret vigtigt område.

- At vi har rent vand er jo noget helt basalt, men det er ikke en selvfølge. Blandt andet kan der ske store skader, hvis vores drikkevand bliver forurenet af tilbagestrømingsvand i vores systemer. Og det er her vi kan gøre en forskel ved både at kunne rådgive og at kunne montere ventiler, der sikrer, at det beskidte vand ikke blander sig med det, som vi skal drikke, forklarer Peder Larsen, der er projektansat hos Egtved Smedje.

Egtved Smedje

Hos Egtved Smedje har de hver dag har 10 servicemontører ude omkring hos kunderne på egnen og i administrationen og salgsafdelingen er de fire mennesker inklusiv indehaver Kenni Søndergaard Dahl.

Egtved Smedjes kompetenceområder er:

VVS, blikkenslagerarbejde, vedvarende energi, naturgas, træ- og stokerfyr, drikkevandskontrol og vedligehold.

Hos Egtved Smedje er der ansat ni servicemontører, plus en lærling, og så er en af dem uddannet blikkenslager. Ikke alene har de tilsammen mange kompetencer, men der udvikles også konstant via blandt andet videreuddannelse og kurser.

Annonce

Lige så meget service som rådgivning

Når man henvender sig til et VVS- og blikkenslagerfirma handler det for mange om den gode rådgivning, tillid, ekspertise og dygtige håndværkere. Og det er naturligvis meget vigtige omdrejningspunkter. Men nu går de hos Egtved Smedje et stykke videre, for de ønsker nemlig også at kunne tilbyde kunderne endnu mere service, hvilket i sidste ende ikke blot kan være besparende for kunderne, idet at fejl og mangler løbende kan blive udbedret, men det giver dem også tryghed ved, at alt fungerer som det skal.

- Vi vil virkelig gerne give kunderne en god oplevelse, når vi er hos dem. De skal føle, at vi hjælper med at holde øje med alle deres installationer, og ikke blot det vi lige er kommet for at reparere. De skal føle sig sikre og trygge, siger Kenni Søndergaard Dahl.

Derfor har Egtved Smedje netop sat en ny kampagne i gang, der skal gøre kunderne opmærksomme på, at virksomheden er eksperter i at kigge alle installationer igennem, både hos private- og hos erhvervskunderne.

- Og faktisk kan man nu lave en “vedligeholdelsesaftale” med os, og så sørger vi løbende for at efterse det hele, fortæller Peder Larsen.

Vedligeholdsaftale

Egtved Smedje kalder sig selv eksperter i at kigge efter og tilbyder nu en ny serviceaftale. Her kan man for eksempel inkludere, at virksomhedens servicemontører løbende sørger for at vedligeholde pillefyr, gaskedler, fjernvarmeinstallationer, vandboringer, tag og facader.
Carsten Damkier Mikkelsen er både uddannet blikkenslager og VVS-montør. Han har været en del af Egtved Smedie i rigtigt mange år, og det er især ham man møder, når der for eksempel skal serviceres omkring tagrender og nedløb. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

En aften med dansk musik

Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Annonce