Annonce
Egtved Posten

Maskinforretning: Egtved uden trælast, men vi kan hjælpe

Peter Christensen fortæller, at de i butikken ved Egtved Maskinforretning har et stort udvalg af alt til haven og hobby. Så selvom Egtved ikke længere har en trælasthandel, er der stadig gode muligheder for at få det man har brug for lokalt. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Siden 1980 har Egtved nydt godt af at have egen trælast i byen. Det blev der sat en stopper for i januar i år. Siden har lokal tømrervirksomhed tilbudt sig med services, men også i butikken hos Egtved Maskinforretning kan man finde meget af det, som nu mangler i byen.
Annonce

Egtved: - Vi har meget mere i vores butik end folk ved. Der er for eksempel plæneklippere, motorsave, værktøj og haveredskaber. Ja, vi har faktiske alt til have og hobby, lyder det fra Peter Christensen, der er medindehaver af Egtved Maskinforretning, som er beliggende på Søndergade.

Han fortæller videre, at de i butikken, som hører sammen med resten af maskinforretningens øvrige funktioner som værkesteder, kontorer og lager, den senere tid har mærket større opmærksomhed end ellers. Og det kan der være to grunde til.

- Jeg tænker, at mange af de som har været hjemme under coronakrisen, har haft tid til at skulle ordne en masse i hjemmet, og så har de simpelthen fået øjnene op for, at mange af de ting de skulle bruge, faktisk kan fås her hos os, forklarer Peter Christensen. Han har samtidig en opfordring til, at kunderne netop husker at handle lokalt, i stedet for at køre til de større byer, som Vejle og Kolding.

- En anden grund til, at vi mærker, at flere kommer og handler i butikken, er måske også, at trælasten ikke længere er her, hvilket jo er brandærgerligt, men sådan er det jo, siger Peter Christensen og tilføjer, at skulle de i butikken hos Egtved Maskinforretning ikke lige have det, man står og mangler, så kan det bestilles hjem så man kan få varerne næste dag.

Også værkstøj hører til butikkens udvalg. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Det går godt

Udover at der er et stort udvalg af varer til have og hobby i butikken, har de generelt hos Egtved Maskinforretning godt gang i hjulene, hvad angår deres services til erhvervskunder som for eksempel landmændene, der i denne her tid har travlt med at køre ude i marken.

Også i forhold til eksempelvis anlægsgartnere og andre i lignende branche, er der masser af aktivitet.

- Jo, det går egentligt ret godt hos os. Vi har ikke mærket så meget til coronakrisen, for de fleste af vores kunder har, uanset hvad, kunnet arbejde, konstaterer Peter Christensen, der virker taknemmelig for, at der er nok at se til i virksomheden, som han driver sammen med fætteren Thorkild Christensen sammen med fædrene Erik og Hans Christensen, der oprindeligt startede virksomheden i 1993.

Lige nu har han blot den opfordring, at borgerne på Egtved-egnen husker at handle lokalt.

Etved Maskinforretnings butik er åbent for alle. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce