Annonce
Egtved Posten

Egtved-virksomhed lander millionordre med kinesisk firma

Christian Andersen (tv.) er udlært klejnsmed og står for al smedearbejde i virksomheden. Bjarke Lund blev ansat som salgsansvarlig, da Andersen Steel Company kom i spil til den kinesiske ordre. Foto: Mette Mørk
Andersens Steel Company har netop landet en ordre i millionklassen med et kinesisk firma, der er ved at bygge verdens største ålefarm.
Annonce

Egtved: I forrige uge kunne Christian Andersen og Bjarke Lund rejse meget glade hjem fra Kina. De havde nemlig sikret sig en millionordre til en kinesisk virksomhed, der er ved at bygge verdens største ålefarm.

Christian Andersen er indehaver af Andersens Steel Company, der holder til i Egtved, mens Bjarke Lund er salgsansvarlig. I alt skal Egtved-virksomheden producere 560 børstemaskiner, der renser vandet hos ålene for bundslam og foderrester.

- Med den ordre fordobler vi i år vores omsætning i forhold til sidste år, fortæller Christian Andersen stolt.

Men en yderligere fordobling venter i 2020, da den første del af ordren på de 560 børstemaskiner kun udgør en tredjedel af den samlede ordre. Til foråret skal Andersens Steel Company levere yderligere 1000 maskiner til ålefarmen.

1560 børstemaskiner som denne kommer til at rense vand i verdens største ålefarm, når den står færdig. Foto: Mette Mørk
Annonce

Håber på fortsat vækst

Det er kun to år siden, Christian Andersen overtog virksomheden, der dengang hed Ma-Tech. Af helbredsmæssige årsager hos den tidligere ejer, havde virksomheden stået lidt i stampe i en årrække, inden Christian Andersen tog over. Siden er forretningen vokset stødt og roligt og har altså nu taget et stort hop fremad.

Med den store kinesiske ordre i hus ser budgettet for i år og næste år allerede rigtig godt ud, men det skal ikke stoppe her. Blandt andet er det vigtigt at holde fast godt i de faste, lokale kunder, virksomheden har. Men der skal også gerne flere kundeemner i kartoteket.

- Vi vil gerne fortsætte med at vækste, så vi har udarbejdet en investerings- og vækstplan for de næste år med henblik på at håndtere flere ordrer af denne kaliber. Vi får dog næppe nogen kæmpeordre som den kinesiske igen, for det er sådan en "once in a lifetime"-opgave, lyder det fra Bjarke Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce