Annonce
Egtved Posten

Egtvedfirma har opført 11 nye udlejningsboliger i Vester Nebel

I Vester Nebel er opstået en ny vej, under navnet Severinvænget. Her har Anton Knudsen Egtved A/S nu opført 11 rækkehuse til udlejning. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Anton Knudsen Egtved A/S har netop lagt sidste hånd på 11 nye rækkehuse. Firmaet ejer i forvejen flere udlejningsboliger i Egtved, men boligområdet i Vester Nebel er det første projekt uden for Egtved. Det skal dog tilføjes at firmaet bygger mange huse årligt for andre kunder.

Vester Nebel: På en helt ny vej har entreprenør- og byggefirmaet Anton Knudsen Egtved A/S nu opført 11 række- og dobbelthuse i Vester Nebel.

Denne vej har fået navnet “Severinvænget” og er beliggende inde midt i Vester Nebel by. Vejen er opkaldt efter den kendte brugsuddeler og initiativtager til FBD (i dag coop, red.) Severin Jørgensen.

- Her lå oprindeligt en gammel bondegård med noget jord til, og det så vi som en rigtig fin mulighed til at omdanne til udlejningsboliger. Vester Nebel er en by i vækst og vi så det derfor som en perfekt chance for at tilbyde nye boliger midt i byen i stedet for i udkanten, hvor man ellers oftest bygger nyt, lyder det fra Karsten Knudsen, der er direktør hos Anton Knudsen Egtved A/S imens han viser rundt i det nye boligmiljø med nysået græs, en helt ny og jævn asfaltvej, og naturligvis alle de nye rækkehuse, bygget i grå-brune teglsten.

Vi samler på glade lejere, der har lyst til at bo længe i vores boliger.

Karsten Knudsen, direktør hos Anton Knudsen Egtved A/S

Lidt mere ekstra

Karsten Knudsen fortæller videre, at Severinvænget nu består af syv boliger á 104 kvadratmeter og fire boliger af 109 kvadratmeter. Nogle er dobbelthuse og andre er rækkehuse. De første stod klar i februar, og her flyttede de første tre lejere ind. Blandt dem er Tina Feldskov, der bor i et af dobbelthusene med sine to børn:

- Dengang jeg sagde ja til at bo her, var der endnu ikke noget, som var færdigbygget, så jeg kunne jo af gode grunde ikke bese det på forhånd. Og da det endelig stod klar til indflytning blev jeg godt nok positiv overrasket. Kvaliteten af byggeriet er virkelig høj, og jeg er vild med de her betongulve. Og så er for eksempel hårde- hvidevarerne også kvalitetsvarer, og det er køkkenet også.

- Vi har prioriteret, at rækkehusene skal have dét der “lidt mere ekstra”; De skal være ekstra lækre og været fyldte med design og kvalitet, forklarer Karsten Knudsen, der videre fortæller, at rækkehusene derfor også er arkitekttegnede hos JN Arkitektur i Vejen.

Annonce

Rækkehuse for alle

På Severinvænget er der til nu udlejet fire ni boliger, og nu, hvor coronakrisen er ved at være på afstand, mærker Karsten Knudsen, at endnu flere interesserede er begyndt at henvende sig.

- Og faktisk så oplever vi, at der rent aldersmæssigt er stor spredning på dem, som bor her. De er i alderen fra et år og op til 74 lige nu, og det er jo også en god kvalitet i et naboskab med blandede aldre, konstaterer Karsten Knudsen, der samtidig pointerer, at de hos Anton Knudsen Egtved A/S samler på glade lejere, og håber, at de har lyst til at bo i deres hjem så længe som muligt.

Karsten Knudsen fortæller, at ni ud af de 11 boliger allerede er udlejede på det hyggelige Severinvænget. Det er både unge familier og pensionister, der har fundet dertil. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Første udenfor Egtved

Boligerne på Severinvænget er de første udlejningsboliger, som Anton Knudsen Egtved A/S har bygget udenfor Egtved. Næste projekt i Vester Nebel ligger dog på tegnebrættet, i 2021 går de i jorden i Solgårdsparken.

I år påbegyndes også 18 nye rækkehuse på Vinkelgårdsvej i Egtved, her er flere allerede skrevet op, så trods coronakrisen ser fremtiden nu utrolig positiv ud, afslutter direktør Karsten Knudsen.

Tina Feldskov og hendes to børn flyttede ind i et af de første rækkehuse der stod klar i februar. Hun nyder de store lyse rum og det rustikke design med blandt andet polerede betongulve. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Inde i byen og alligevel med udsigt til smuk natur. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Egtved Posten

Rørte virksomhedsejere modtog pris: - Vi er så heldige at have vind i alle sejl i øjeblikket

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Mindeord: Palle ville så gerne nå at blive 100 år, men sådan skulle det ikke gå

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Meget fin dame besøger tøjbutik: Hun er mest grøn og meget naturlig

Egtved Posten

Klumme: Ligestilling

Egtved Posten

Butikker arrangerer amerikansk lotteri for kunderne

Egtved Posten

Der bliver heller ikke juleoptog i år: - Men vi skal nok sørge for masser af julestemning alligevel

Egtved Posten

Navne: 25 års jubilæum i Lego Koncernen

Egtved Posten

Her på skolen går de klædt som i gamle dage: Elever og ansatte fejrer, at det er 300 år, siden byen fik sin skole

Egtved Posten

Klumme: Hvor skal vi bo – by eller land?

Egtved Posten

Butikker arrangerer amerikansk lotteri for kunderne

Egtved Posten

Få overblikket her: De er ude, de er inde, og de er nye - og så mange stemmer fik de

Egtved Posten

Lynge nyder sin nye tilværelse i De gamles hjem: - Jeg har endda tid til at lave mad, inden min kone kommer hjem

Egtved Posten

Klumme: Fokus på trafikken

Egtved Posten

Søren Peschardt er indstillet til Dannebrogordenens Ridderkors

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Henrik Sandholm (K)

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Gitte Frederiksen (V)

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Morten Skovlund

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Lars Schmidt (V)

Egtved Posten

Byrådsmedlem efter tv-indslag: Cykelstier er ikke overflødige - heller ikke i landområderne

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Svend Erik Nielsen (DF)

Egtved Posten

Derfor mister Vester Nebel sin eneste selvstændige bager: - Jeg har i en periode haft en arbejdsdag på 17 timer, og det holder ingen jo til

Egtved Posten

Klumme: CO2 og klimaet

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Sten Byriel (LA)

Annonce