Annonce
Egtved Posten

Egtveds hundeskov indvies: Både to- og firbenede er velkomne

Søndag 12. januar kan man klokken 13 være med til at indvie Egtveds nye hundeskov. Der er hotdogs og godbidder til de som kigger forbi. Arkivfoto: Vibeke Frost Oxholm
Sæt kryds i kalenderen og kom med, når Egtved Udviklingsråd, Egtved Menighedsråd og Vejle Kommune indvier den sjette kommunale hundeskov.
Annonce

Egtved: Hundeejere, motionister og familier kan med fordel sætte kryds i kalenderen søndag 12. januar klokken 13. Her indvies den sjette kommunale hundeskov i Vejle kommune, som kommer til at ligge 200 meter nordvest for Egtved Kirke.

Foruden hundeskovene i Nørreskoven og Sønderskoven ved Vejle er der tidligere anlagt skove for de firbenede i Give, Børkop og Jelling. Men med indvielsen i Egtved har alle centerbyer nu fået en hundeskov. Den udvikling glæder formand for Natur- og Miljøudvalget, Karl Erik Lund, som forklarer:

- Vejle kommune er et dejligt sted at bo på grund af den smukke natur. Det er hundeskovene et eksempel på, og alle skal have mulighed for at nyde den friske luft derude. Det glæder mig, at vi sammen med lokalråd og lokale kræfter har sørget for, at Egtved har fået et nyt og godt mødested.

Den nye hundeskov stemmer overens med Natur- og Miljøudvalgets ambition om, at Vejle Kommune arbejder for at tilbyde friluftsfaciliteter ved alle kommunens centerbyer, såsom skov, skovhytter, naturlegepladser, naturstier, mountainbikeruter og ja, hundeskove.

Lokal drivkraft, hotdogs og godbidder til alle

Træerne i skoven er blevet udtyndet, så hundeskoven bliver mere åben, og lyset lukkes ind. Ud over fri leg byder indvielsen på taler fra Karl Erik Lund, Kirsten Jensen fra Egtved Udviklingsråd, Mia Schultz fra Hundeskovsgruppen og kirkeværge Henning Nielsen.

- Jeg vil gerne takke Egtved Udviklingsråd, Egtved Menighedsråd og alle de frivillige fra Hundeskovsgruppen, som har en stor del af æren for, at vi er nået i mål med en hundeskov også i Egtved. Det er vigtigt, at vi arbejder sammen lokalt, fordi det ofte er dér, vi finder de bedste løsninger for alle, siger Karl Erik Lund.

Efter velkomst og taler vil der være kaffe og hotdogs til de tobenede samt godbidder til de firbenede. Alle er velkomne til indvielsen af hundeskoven.

Hundeskoven ligger ved rastepladsen på Ribevej efter rundkørslen Ribevej/Vorkvej. På rastepladsen er der mulighed for parkering ved hundeskoven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce