Annonce
Egtved Posten

En indfølt bluesguitar, flæskesteg og rødkål

Poul Halberg Powertrio kan opleves Lørdag 21. marts i Egtved Forsamlingshus. PR-foto.
Poul Halberg Powertrio gæster Egtved i marts, når Blues Egtved endnu en gang indbyder til blues, flæskesteg og rødkål.
Annonce

Egtved: Snart er det atter tid til, at salen i Egtved Forsamlingshus kommer til at emme af råhygge, når Blues Egtved byder ind til en aften med blues - krydret med smagen af flæskesteg og rødkål.

Denne gang, som er lørdag 21. marts, er det med Poul Halberg Powertrio på den lille hyggelige scene.

Og hvem er det nu lige ham Poul Halberg er? For mange klinger navnet ganske sikkert ret bekendt. Men det er ham, som står har skrevet 80ér-klassikeren “Jeg vil la’ lyset brænde”, "Efterår", "Spiller et Spil", "Jeg vil la' lyset brænde", " Elskes af dig", "Mandagsstævnemøde", "Brændende læber" og "Do you really wanna leave me this way" - og ja, man kunne blive ved.

Men når han sammen med Poul Halberg Powertrio lander i Egtved, vil det være med nogle helt andre toner. Nemlig især de blå af dem.

Poul Halberg Powertrio består af Poul Halberg (guitar og vokal), Jette Schandorf (bas) og Jan Sivertsen (trommer). De tre musikere kender man fra blandt andet Halberg Larsen, Tøsedrengene, News og Ray-Dee-Ohh.

Imidlertid har de tre erfarne og kreative musikere skabt en trio, hvor de hylder nogle af deres egne inspirationskilder fra en af rockʼens allermest kreative og turbulente perioder - slutningen af 60’erne. I de år blev inspirationen og grobunden skabt til meget af den rock og pop, vi lytter til i dag. Navne som Jimi Hendrix, Cream, The Doors, The Beatles, Blind Faith og mange af de bedste sange fra den periode.

Gennem de sidste otte år har bandet udforsket dette repertoire på kryds og tværs på de danske scener. Det er også blevet til to albums: “Strange Brew” og “PsychElectric Journey”, hvor de giver deres egne bud på nogle helt personlige favoritter fra perioden, uden et sekund at dynge musikkens tidløshed til med nostalgi. Det engelske udtryk for at spille musik er “to play”, som jo også betyder “at lege”. Og det er lige præcis, hvad de tre musikere gør med et på alle måder, helt unikt sammenspil opbygget gennem 30 års erfaring på de danske scener. Er man til skarpskårne rock riffʼs, indfølt bluesguitar og et repertoire der både udfordrer og vækker minder, så er der mulighed for at opleve dem i Egtved Forsamlingshus lørdag 21. marts klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce