Annonce
Egtved Posten

Endnu en gruppe medarbejdere og borgere, der fik en ah-ha-oplevelse

Ib Pabst, formand for Venstre Vejle Ådal. Arkivfoto: Torben Glyum

Egtved: Reformdesign skråt ind fra venstre/højre, der hverken passer i farver, størrelse, formål eller måltal - kan det andet end have fiasko i halen?

Ordene beskriver meget godt oplevelsen af Vejles udtræden af TrekantBrand , Infrastrukturen, Fredning.

Et ordentlig forarbejde, som havde drøftet de innovative idéer, så alle var med, var tydeligvis sprunget over. Samarbejdspartnere og medarbejdere står endnu på perronen, udstillet og forladt.

Det er ledernes opgave at sørge for, at alle parter byder de nye reformer velkommen, ikke bare velkommen, men hjerteligt velkommen. Ellers ender det som på ældreområdet.

Når ledelsen springer medparter over og støtter sig til konsulentrapporter, kan det kun bunde i uvidenhed om god ledelse.

Tillykke til (C) og (S) med deres beslutning om Vejles udtræden af TrekantBrand, det skal nok blive godt, for andet bliver ikke målt.

Euforien ser ud til ingen ende at ville tage, når man læser om Martin Sikærs drøftelser med transportministeren. Her sælger han og (C) fælleskabets kamp for bedre infrastruktur i Vejle, for egen lyst til populistisk at kunne vinde stemmer.

Slaget forsætter nu med pivringe undskyldninger, for igen at sætte en gruppe borgere og lodsejere af på perronen og udstille dem. Fredningen af Vejle Ådal er nu en nem sag at køre for Dansk Naturfredningsforening ,men Sikær og (C) føler sig bestemt nok nærmer borgmesterstolen.

Venter spændt på næste udspil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

Søger unge frivillige

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Bøgernes verden

Egtved Posten

Teenager i coronatid

Annonce