Annonce
Egtved Posten

Engang var det en gammel kro: Nu åbner i stedet et moderne tech-hotel med 18 værelser

Vandel Kro er nu næsten helt forvandlet til nyt bemandingsløst hotel - Go Sleep. Simon Morsing Jørgensen er ejer. Onsdag 27. april 2022. Foto: Mads Dalegaard
Det nye hotel Go Sleep Vandel mangler blot den sidste ibrugtagningstilladelse fra Vejle Kommune, før det kan tage imod overnattende gæster.

Vandel: Der dufter stadig nymalet, og de sidste detaljer mangler at komme på plads. Men så er de 18 værelser klar til at tage imod gæster.

Det drejer sig om Go Sleep Vandel, som engang var Vandel Kro. Det seneste halvandet år er stedet blevet gennemgribende ombygget og renoveret. Farvel til den traditionelle krostue og kromad, og goddag til et moderne, bemandingsfrit tech-hotel.

- Det bliver et meget enkelt koncept, hvor man booker et værelse online, og så får man tilsendt en kode, som er aktiv i den periode, man har lejet værelset. Koden taster man bare ind på displayet på døren, og så er man inde, fortæller Simon Morsing Jørgensen, projektudvikler hos entreprenørfirmaet Lars Kloster, som ejer hotellet.

Annonce
Vandel Kro er nu næsten helt forvandlet til nyt bemandingsløst hotel - Go Sleep. Simon Morsing Jørgensen er ejer. Onsdag 27. april 2022. Foto: Mads Dalegaard

Fordi dørene er låst med koder, skal der ikke udleveres nøgler eller nøglekort. Derfor er der ikke brug for en reception til ind- og udtjekning.

- Hvis man eksempelvis lander klokken 23 i Billund Lufthavn og bare ikke orker at køre hjem, kan man hurtigt booke et værelse, og så er man klar til at lukke sig ind og lægge sig i seng, forklarer han.

Selvom hotellet er bemandingsfrit, vil der selvfølgelig stadig blive gjort rent, og der er indgået aftale med flere lokale, der står klar til at hjælpe med små opgaver efter behov.

Eget køkken på 12 af værelserne

I alt er der 18 værelser. De 12 af værelserne har, foruden eget badeværelse, et lille tekøkken, hvor man selv kan tilberede mad.

- Vi tilbyder ikke morgenmad på hotellet. Det kan man selv lave i køkkenet, som vi har udstyret med alt det basale køkkengrej, man har brug for, hvis man ønsker det. Man kan også selv lave sin aftensmad, forklarer Simon Morsing Jørgensen og henviser til, at man kan købe alt, hvad man skal bruge, i Dagli'Brugsen tæt ved.

De sidste seks værelser er indrettet i det, der tidligere var kroværelser. Her er der stadig eget badeværelse, men der er fælleskøkken til.

- Værelserne har forskellige størrelser med sovepladser fra to til fem personer. Vi har flere familieværelser med køjesenge eller sovesofa, hvor børnene kan sove, hvis man er en familie, siger han.

Priserne ligger på 450-550 kroner for en overnatning.

Annonce

Flere kundesegmenter

Simon Morsing Jørgensen ser flere mulige kundesegmenter for det nye hotel i Vandel.

- Det kan være familier, der skal bruge et sted til fornuftige penge at overnatte en nat eller to, mens de besøger de store attraktioner som Legoland og Givskud Løvepark. Her kan de nemt lave eksempelvis en gang pasta og kødsovs til aftensmad og spare nogle penge på det fremfor at skulle spise ude, forklarer han.

Det kan være flyrejsende, som enten skal nå et meget tidligt fly i lufthavnen og gerne vil have en hurtig overnatning tæt på lufthavnen, eller som lander meget sent i lufthavnen og gerne vil have en overnatning, inden de kører det sidste stykke hjem.

- Og så ser vi også nogle muligheder for, at vi lokalt måske kunne fungere som en slags ekstra gæsteværelse. Det kan være, man holder konfirmation, hvor flere kommer langvejs fra. I stedet for, at de skal overnatte på sofaen eller skal køre hjem meget sent, kunne de leje et værelse her til en fornuftig pris, forklarer han.

Annonce

Tror på succes

Inden overnattende gæster kan rykke ind i de nyetablerede hotelværelser, skal den sidste ibrugtagningstilladelse fra Vejle Kommune dog lige på plads. Brandmyndigheder har godkendt hotellet, så det er blot lige den sidste formalitet, der skal krydses af.

- Vi regner med at kunne åbne for gæster i løbet af maj måned, siger Simon Morsing Jørgensen, der er meget spændt på at se, hvordan det nye hotel bliver modtaget.

- Vi mener, vi kan tilbyde et rigtig godt produkt til en fornuftig pris. Vi tror på konceptet. Hvis det bliver den succes, som vi håber på og regner med, kunne vi godt forestille os at åbne lignende hoteller i andre byer, fortæller han.

Vi tror på konceptet. Hvis det bliver den succes, som vi håber på og regner med, kunne vi godt forestille os at åbne lignende hoteller i andre byer.

Simon Morsing Jørgensen, projektudvikler
Vandel Kro er nu næsten helt forvandlet til nyt bemandingsløst hotel - Go Sleep. Simon Morsing Jørgensen er ejer. Onsdag 27. april 2022. Foto: Mads Dalegaard

Har man lyst til at se, hvordan den gamle kro er kommet til at se ud, efter det er blevet forvandlet til Go Sleep Vandel, er der en oplagt mulighed for det lørdag 21. maj. Her inviterer Vandel nemlig til åben landsby, og i den anledning vil der være åbent hus på hotellet, så man kan se indenfor.

- Det glæder jeg mig meget til. Det bliver spændende endelig at kunne vise det frem, som vi har arbejdet så hårdt på længe, siger projektudvikleren.

Annonce
Egtved Posten

19 meter høj silo forvandlet til farverigt kunstværk: Nu håber Rolf og Jerlev, at det bliver filmet fra helikopter til juli

Annonce
Egtved Posten

Mindeord om Kristian Hjorth Møller Jensen

Annonce
Egtved Posten

Forelskede Ditte og Jesper har vundet et meget utraditionelt bryllup: - Jeg meldte os til konkurrencen, uden at han vidste det, siger den kommende brud

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tour de France

Mon det bli'r Vejles sommerhit? Nu har vi fået vores egen Tour de France-sang - lyt her til nummeret 'Vi kører Vejle gul'

Egtved Posten

Cykelklub har fået tag over hovedet

Egtved Posten

Engang var det en gammel kro: Nu åbner i stedet et moderne tech-hotel med 18 værelser

Natur

Bekymrende og ulækkert: Det flyder med hundredvis af døde fisk i idyllisk sø - hvad mon det skyldes?

Egtved Posten

Sine overrakte anti-brok-wienerbrød til glade entreprenører: 'Jeg blev så træt af andres brok og besluttede at samle ind som en tak for indsatsen'

Egtved Posten

'Vi skal bare slå os løs i de dage': Arrangører afslører dobbelt-op på næsten spritnyt festivalkoncept

Egtved Posten

'Naboens lille Lene' skriver mindeord om sin reservebedste: 21. marts blev himlen beriget med denne fantastiske, livsglade og livskloge Anna Lise Henriksen

Egtved Posten

Running Dinner griber om sig. Hele 200 er allerede tilmeldte, men der er plads til flere, siger arrangørerne

Egtved Posten

Nye boliger på vej på markerne ved eksisterende villakvarter- og en ting kan blive særlig attraktiv

Egtved Posten

Leder på brandstation sigtes for brandstiftelse

Egtved Posten

Far og datter er kollegaer og faste håndværksmakkere: Allan har svunget malerrullen gennem 50 år

Egtved Posten

Ja, ja, jaaaaaaaa: Her bliver der kæmpe tour-fest for hele familien - og festen starter lige fra morgenstunden

Annonce