Annonce
Egtved Posten

Fællesspisning med flæskesteg og mandskor

Der plejer at være at være et stort fremmøde til fællesspisningerne, og det er med til at binde Ødsted og Jerlev lidt tættere sammen. Der er fællesspisning næste gang torsdag 5. december. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Jerlev: Der er flæskesteg med alt det traditionelle tilbehør og risalamande til dessert på menuen, når der torsdag 5. december klokken 18 holdes julefællesspisning i Jerlev Kulturhus.

Efter middagen er der kaffe med hjemmebagte småkager, og så vil Jerlev Mandskor stå for den musikalske underholdning.

Det er nu syv år siden, Ødsted og Jerlev menighedsråd begyndte med fællesspisning, og opbakningen er stadig rigtig god, hvilket glæder arrangørerne. Der er altid en god stemning, og deltagerne går hjem med en god oplevelse, lyder det fra arrangørerne i en pressemeddelelse.

Samtidig er der også andre, der får glæde af fællesspisningen, nemlig Kirkens Korshær, som får eventuelt madoverskud, og der er som regel lidt hver gang. Samtidig har fællesspisningerne gennem årene givet et lill eoverskud, som kan bruges til at tilbyde julehjælp til dem, der ikke har så meget.

Gavekort til fællesspisning kan købes til at glæde naboer og familie for 40 kroner per person. For børn under skolealderen er det gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce