Annonce
Egtved Posten

Først blev plejecentres ledelse lagt sammen - nu skal de atter have hver deres leder

Ældrepleje omsorg
Centerlederen på Plejecenter Hejlskov og Plejecenter Stensvang planlægger at gå på efterløn, så nu skal der findes en afløser. Samtidig skal der ændres på strukturen, så plejecentrene fremover har hver deres centerleder.
Annonce

Bredsten/Egtved: "Vi har valgt at mindske ledelsesspændet for at give bedre mulighed for ledelse tæt på, og derfor søger vi en centerleder til at overtage Plejecenter Stensvang til at fortsætte arbejdet for det gode liv for beboerne på Stensvang."

Sådan indleder Vejle Kommune et nyt jobopslag. Den nuværende centerleder på Plejecenter Stensvang, Tove Kristensen, har ønske om at gå på efterløn, så derfor skal der derfor findes en ny.

Men Tove Kristensen er ikke blot centerleder på plejecentret i Bredsten. Hun er også centerleder på Plejecenter Hejlskov i Egtved. Da hun overtog ledelsen af Hejlskov i 2017 efter Anna Marie Dahl, overtog hun samtidig ledelsen på Stensvang.

Nu vil Vejle Kommune ændre ledelsesstrukturen igen, så der fremover er en centerleder hvert sted i stedet for en fælles.

- Tove (Kristensen, red.) er en rutineret leder, og hun har gjort det rigtig godt. Hun har fordelt sin arbejdstid mellem de to plejecentre, og det har fungeret ganske fint. Der har bare været et ønske om at have ledelsen tæt på hver dag, hvilket er fuldt forståeligt, så når vi nu skal finde en, der kan tage over for Tove, vil vi samtidig imødekomme det ønske og flytte den daglige ledelse tættere på, fortæller Anne-Marie Bentzen, områdeleder ved Vejle Kommune.

Annonce

Ny struktur efter tre år

Det sker altså kun godt tre år efter, kommunen valgte at lægge ledelsen af de to plejecentre sammen.


Der var et ønske om at prøve en anden ledelsesstruktur - den har vi prøvet nu og kan høre, der er efterspørgsel på at have ledelsen tæt på alle dage begge steder.

Anne-Marie Bentzen, områdeleder


- Der var et ønske om at prøve en anden ledelsesstruktur - den har vi prøvet nu og kan høre, der er efterspørgsel på at have ledelsen tæt på alle dage begge steder, konstaterer hun.

Ifølge jobopslaget er ønsket, at en ny centerleder tiltræder på Stensvang 1. februar eller snarest derefter.

Næste skridt bliver at finde en ny centerleder til Plejecenter Hejlskov, som ligeledes kan være klar til at tage over, når Tove Kristensen går på efterløn.

På Hejlskov søger man i øvrigt lige nu også en ny assisterende centerleder, idet den nuværende har fået nyt job. Også denne stilling er med tiltrædelse 1. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Stor fejring må vente

Egtved Posten

Hjælp med at opklare mysteriet

Egtved Posten

Klumme: Årets knald?

Egtved Posten

Klumme: Drømme

Annonce