Annonce
Egtved Posten

Først var der håbet, så blev det slukket, men nu er det tændt igen: Heldigvis var der nogen, som meldte sig i 11. time

Det nye gymnastikudvalg under Egtved IF består af en god sammensætning af erfarne og mindre erfarne indenfor gymnastikken og bestyrelsesarbejdet. Alle ønsker at gøre en indsats for at gymnastikken i Egtved får de bedste vilkår. Christina Bønnelykke, Esben Johansen, Sigrid K Poulsen, Larisa Dall, Trine Johansen, Brian Sørensen og Freja Carøe. Privatfoto
Det var meget tæt på, at Egtved IF's gymnastikafdeling måtte lukke helt, for der var kritisk mangel på udvalgsmedlemmer. Bøtten viste sig dog at vende i allersidste øjeblik.

Egtved: - Når I går ned og henter børnene i salen i aften, må vi sige pænt tak for nu, og så lukker vi ned fra udgangen af året.

Sådan lød budskabet fra Preben Egeskov, der er teamleder ved DGI Sydøstjylland - idet at deltagerne ved årets medlemsmøde (generalforsamling, red.) hos gymnastikafdelingen i Egtved var på vej ud af døren.

Peter Egeskov var kommet til byen for at hjælpe Egtved IF's gymnastikafdeling videre med den udfordring at kunne videreføre gymnastikken i Egtved. Og her var én ting særlig vigtig, nemlig at motivere nok mennesker til at blive en del af gymnastikudvalget, hvilket er essentielt for at der overhovedet kan være en gymnastikforening. (Udvalget har samme funktion som en foreningsbestyrelse, red.).

Annonce

Men denne opgave skulle vise sig ikke at løbe helt glidende - i hvert fald ikke før i 11. time.

Det gav et sus

Til medlemsmødet var der mødt omkring 35 unge instruktører og voksne op, eventuelt plus børn, for hvem der var blevet arrangeret "sjov torsdag" sammen med trænere og hjælpetrænere i Multisalen. På den måde kunne de voksne koncentrere sig om at deltage i det vigtige medlemsmøde, hvis hovedformål var at få stemt mindst fem nye udvalgsmedlemmer ind.

- Men der var faktisk ikke nogen, der meldte sig, og derfor var beslutningen om at lukke ned for gymnastikforeningen det det eneste rigtige at gøre, lyder det fra Thyra Carøe, der gennem flere år har været en del af gymnastikudvalget i Egtved IF, som for øvrigt i en længere periode forude havde været reduceret til tre personer.

Den frygt hun havde om, at ingen måske ville melde sig på banen til medlemsmødet, blev til virkelighed. I hvert fald for en stund.

- Da Preben Egeskov til sidst, imens folk var ved at bryde op fra mødet, sagde, at vi så måtte lukke ned for gymnastikken, og at det her jo så ville være sidste gang, at børnene nede i salen var til gymnastik i foreningen, gav det et sus igennem alle, fortæller Thyra Carøe og fortsætter:

- Men så skete der noget... Imens folk var ved at gå hjem fra mødet, var der faktisk nogle som vendte om og kom hen til mig for at fortælle, at de egentligt rigtig gerne ville hjælpe, og at de gerne ville være med i udvalget. Nogle var ærlige og fortalte, at de ikke magtede de helt store tidskrævende opgaver, men at de gerne ville gøre en indsats der, hvor de kunne, og andre var klar til det hele, fortæller Thyra Carøe.

Og inden alle var taget hjem fra medlemsmødet, havde nok faktisk meldt sig på banen til, at der kunne dannes et nyt og fuldtalligt udvalg.

Annonce

Den perfekte sammensætning

Efter et noget spændende medlemsmøde, endte det hele alligevel godt for Egtved IF's gymnastikafdeling, der altså alligevel ikke behøvede at lukke ned, fordi en flok friske mennesker bestemte sig for at gøre en loyal indsats.

- Og det er faktisk endt med at blive en rigtig god blanding af folk, som har meldt sig til udvalget. Her er både nogle, som har og ikke har viden om gymnastikken, og der er nogen, som har erfaringen, og nogen der ikke har. Og det er sådan, det skal være. Man behøver slet ikke selv at dyrke gymnastik for at være med, bare man kan være med til at hjælpe med det almindelige udvalgsarbejde, så er det jo bare rigtigt godt, pointerer Thyra Carøe.

Det nye udvalg blev få dage senere ved et ekstraordinært og formelt udvalgsmøde valgt ind, og siden har de været forsamlet for første gang sammen med gymnastikafdelingens trænere og hjælpetrænere. Så nu er det bare med at se fremad - med et nyt og frisk syn på sagen. Alt er godt igen.

Det nye gymnastikudvalg

Esben Hauge Johansen, formand og redskabsansvarlig

Larisa Dall, kasserer

Trine Johansen, udvalgsmedlem

Christina K. Bønnelykke, udvalgsmedlem

Sigrid Krüger Poulsen, udvalgsmedlem og hjemmesideansvarlig

Freja Carøe, 1. suppleant

Brian Sørensen og Line Frederiksen 2. suppleant 

Annonce
Egtved Posten

Dødsfald: Ernst er gået bort

Annonce
Egtved Posten

Planer for stort besøgscenter ved Egtvedpigens Grav droppet: Nu vil styregruppe have nye idéer på banen

Annonce
Egtved Posten

Ny udvalgsformand om elevflugt fra lille skole: 'Der skal handles nu, ellers dør skolen bare en stille død'

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Lille skole er ramt af elevflugt, og lukning truer: 'Det her er alvorligt, og vi er nødt til at handle nu'

Egtved Posten

Klumme: Rimelighed i fællesskabet

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Egtved Posten

På café i en smart bybil for Mokkaens skyld

Egtved Posten

Jane og Brian modtog i december Årets Skulderklap i Vorbasse

Egtved Posten

Konferencecenter måtte afskedige godt hver femte medarbejder: Et år senere er medarbejdertallet tilbage på niveau

Annonce