Annonce
Egtved Posten

Flemming Tangsgaard: Vi skal fortælle om og synliggøre alt det gode Egtved

Medlemmerne af Egtved Udviklingsråd bruger hvert år timevis på arbejdet med at udvikle og og styrke Egtved i samarbejde med byens borgere, foreninger og Vejle Kommune. I disse uger, vil avisen lade dig, kære læser, komme tættere på de mennesker, der frivilligt og med stor entusiasme arbejder for din by.

Annonce

Flemming Tangsgaard er 52 år, og er født og opvokset i Egtved. Han bor sammen med Marianne og deres søn Simon.

Flemming Tangsgaard arbejder på Lego med fremskaffelse af støbeforme til Lego klodser, og fritiden bruges gerne sammen med familien, hvor de kan finde på at tage en tur til Kirstinelyst og overnatte i shelters og lave mad over bål. Andre dage er det ud og spille en runde golf, hvis altså det ikke det bliver MTB'en, som skal luftes i Egtveds skønne natur, hvilket han gerne vil gøre noget mere af i 2019.

Hvad er din relation til at være en del af udviklingsrådet?

Jeg er borgervalgt og har posten som kasserer i udviklingsrådet.

Hvad er grunden til, at du er engageret i Egtved Udviklingsråd?

Interessen kommer fra at kunne være med til at hjælpe andre og støtte op om den gode udvikling i byen.

Hvad tænker du er vigtigt er gøre en indsats for, når vi taler udviklingen af Egtved? Hvor drømmer du om, at bringe Egtved hen?

Lige nu er der rigtigt mange bolde i luften og disse bolde skal meget gerne begynde at rulle i 2019 til fordel for byen. For at få mange flere bolde i luften, kunne jeg godt drømme om, at Egtved får endnu mere samarbejde på tværs af hele byen, som er med til at styrke det gode

Fællesskab.

Vi skal også have fundet ud af, hvordan vi får vi fortalt og synliggjort alt det gode Egtved, som vi kan tilbyde turister og ikke mindst alle, som pendler igennem byen hver dag.

Med alt dette fortalt, kunne det være en medvirken til, at folk ville vælge Egtved som sin base.

Hvad er fordelene ved Egtved som by?

Egtved bobler af ressourcer, ildsjæle og potentiale, der er et engagement både personligt men også fra handels- og erhvervslivet, dette engagement kan i fællesskab være med til at løfte mange af de spændende gode initiativer, som byen arbejder med. Vi har også et godt foreningsliv, gode kulturelle tilbud, samt et godt handels og erhvervsliv i byen. Egtved ligger midt i Danmarks naturpark med masser af muligheder. Arbejdsmæssigt ligger byen meget centralt, med kort afstand til større omkringliggende byer, som er mulige at nå med kollektiv trafik. Dette er alle gode fordele, som vi skal være med til at værne om og blive ved med at bakke op om.

De fem skæve

Hvad er din livret?Har ikke nogen specifikke livret, elsker bare god mad

Har du en yndlingsfilm?

Der er mange.

Hvad har du altid i dit køleskab?

Smør og mælk

Har du en yndlingsfugl?

Mudderklire

Hvad vil du helst bruge dine søndage på?

Sammen med familien eller en tur på golfbanen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce