Annonce
Egtved Posten

Foredrag: Min bedstemor og de andre fyrtårne

Forstander Carsten Holvad fra Rude Strand Seniorhøjskole kan opleves på Egetoft 27. august med foredraget "Min bedstemor og andre fyrtårne". Arkivfoto
Annonce

Egtved: Tirsdag 27. august kan man på Aktivitetscentret Egetoft blive klogere på dét at blive til nogen og ikke kun blive til noget, når højskoleforstander Carsten Holvad holder sit foredrag med titlen "Min bedstemor og andre fyrtårne". I foredraget fortæller han blandt andet om personer og situationer, der gennem hans liv har været med til at gøre ham til den han er.

Selv kalder Carsten Holvad det for et positiv og optimistisk foredrag om relationer og værdier, hvor den enkelte har mulighed for at se sig selv i sammenhængen. Afslutningsvis vil forstanderen fortælle om Rude Strand Seniorhøjskole, og om det at tage på højskole som senior. Efter frokost vil der være fællessang fra Højskolebogen.

Det er Sangholdet og Egetoft, som i samarbejde har arrangeret denne højskoledag, der foregår fra klokken 10 til 14.30. Man kan tilmelde sig og købe billet på kontoret på Egetoft. Nærmere info om pris med videre kan også findes på Egetofts hjemmeside og via annonce i Egtved Posten i forrige uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce