Annonce
Egtved Posten

Foreninger vil være med til at sætte skub i nyt erhvervsområde

Thyge Havgaard Bjerring (tv.), Ødsted-Jerlev Venstre Vælgerforening, og Svend Erik Andersen fra AktivErhverv, står klar i vejkanten ved Elmegårdsvej med en kop kaffe lørdag 12. juni. Håbet er at få potentielle lejere, købere eller investorer til at netværke og måske finde nogle gode muligheder for at få gang i et nyt erhvervsområde. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Ødsted-Jerlev Venstre Vælgerforening og AktivErhverv vil i samarbejde se, om de kan være med til at skubbe gang i udvikling af et nyt erhvervsområde ved Ødsted.

Ødsted: For fire år siden udpegede Vejle Kommune i en ny kommuneplan et område ved Elmegårdsvej ud for Ødsted til et nyt erhvervsområde. Men området ligger stadig hen som mark.

- Der er ikke sket noget som helst siden 2017. Vi vil nu gerne se, om vi kan være med til at sætte skub i udviklingen, fortæller Thyge Havgaard Bjerring, der er formand for den lokale Venstre-vælgerforening.

Når en håndværker eller en virksomhed lige nu kontakter Vejle Kommune for at høre, hvor der er ledig erhvervsjord, bliver der ikke henvist til området i Ødsted. For det kræver, at der ligger en lokalplan for området først. Og hvis området skal lokalplanlægges, skal nogen bede kommunen om at gå i gang med at udarbejde en lokalplan for området.

Annonce

- Det er lidt som hønen og ægget - hvad skal komme først? Vi skal have hul på bylden. Det vil vi gerne være med til, siger Thyge Havgaard Bjerring.

Hos den lokale erhvervsforening AktivErhverv er man også klar over, at der i lokalområdet efterspørges erhvervsjord, så bestyrelsen har også et stort ønske om at få skred i planerne for området ved Elmegårdsvej.

- Vi har desværre tidligere set eksempler på, at virksomheder er endt med at flytte fra området, fordi de ikke kunne finde erhvervsjord her i lokalområdet. Vi vil gerne hjælpe de lokale virksomheder til at kunne blive lokalt - eller måske tiltrække nye virksomheder til vores lokalområde, forklarer Svend Erik Andersen, bestyrelsesmedlem i AktivErhverv.

Mange muligheder

Første konkrete skridt i retning af at få gang i området, er at gøre opmærksom på mulighederne og finde ud af, hvem der måske kunne være interesserede i at flytte deres virksomhed hen i det nye erhvervsområde. Det kan være håndværkere, webshops der har brug for mere lagerplads eller noget helt tredje.

Mulighederne er mange. Men de skal frem i lyset, og parterne skal have mulighed for at finde hinanden, hvis det skal blive til noget.

- Vi vil derfor gerne invitere alle, der kunne være interesserede i at se og høre om mulighederne, til et lille arrangement her ved vejkanten ved Elmegårdsvej. Det bliver helt uformelt, hvor man lige kan få en kop kaffe og får mulighed for at netværke lidt, fortæller Thyge Havgaard Bjerring.

Det kommer til at ske lørdag 12. juni klokken 9.30. Her forventer de to herrer først at holde et kort oplæg, og derefter er det tanken, at potentielle købere eller lejere kan tale lidt sammen. Bondemanden, der ejer jorden, kommer også denne dag.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Det kostede en formand, men nu gennemføres omstridt valg: 'Det kom totalt bag på os, at der ikke var flere kandidater i første omgang'

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Rørte virksomhedsejere modtog pris: - Vi er så heldige at have vind i alle sejl i øjeblikket

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Tidsfristen er forlænget: Julen er hjerternes tid, og julehjælpen er nær for de som har brug for den

Egtved Posten

Mindeord: Palle ville så gerne nå at blive 100 år, men sådan skulle det ikke gå

Egtved Posten

Klumme: Ligestilling

Egtved Posten

Kendt ansigt blandt mange er nu en del af byens handlende: Christian er specialist i sport hos Sportigan

Egtved Posten

Butikker arrangerer amerikansk lotteri for kunderne

Egtved Posten

Meget fin dame besøger tøjbutik: Hun er mest grøn og meget naturlig

Egtved Posten

Navne: 25 års jubilæum i Lego Koncernen

Egtved Posten

Klumme: Hvor skal vi bo – by eller land?

Egtved Posten

Der bliver heller ikke juleoptog i år: - Men vi skal nok sørge for masser af julestemning alligevel

Egtved Posten

Her på skolen går de klædt som i gamle dage: Elever og ansatte fejrer, at det er 300 år, siden byen fik sin skole

Egtved Posten

Butikker arrangerer amerikansk lotteri for kunderne

Egtved Posten

Få overblikket her: De er ude, de er inde, og de er nye - og så mange stemmer fik de

Egtved Posten

Klumme: Fokus på trafikken

Egtved Posten

Lynge nyder sin nye tilværelse i De gamles hjem: - Jeg har endda tid til at lave mad, inden min kone kommer hjem

Egtved Posten

Søren Peschardt er indstillet til Dannebrogordenens Ridderkors

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Henrik Sandholm (K)

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Morten Skovlund

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Gitte Frederiksen (V)

Egtved Posten

Byrådsmedlem efter tv-indslag: Cykelstier er ikke overflødige - heller ikke i landområderne

Egtved Posten

Derfor mister Vester Nebel sin eneste selvstændige bager: - Jeg har i en periode haft en arbejdsdag på 17 timer, og det holder ingen jo til

Egtved Posten

Mød dine lokale kandidater: Lars Schmidt (V)

Annonce