Annonce
Egtved Posten

Forfatter fortæller om debutroman

Anna Elisabet Jessen har boet på den sønderjyske slægtsgård syd for Haderslev siden 1998. Et skab på loftet gemte breve, som familiens mænd sendte hjem fra tysk krigstjeneste under Første Verdenskrig. Det satte gang i slægtskrøniken "Om hundrede år". PR foto
Annonce

Egtved: Mange års erfaring som journalist har givet sønderjyden Anna Elisabeth Jessen nysgerrighed, stof og mod til at udfolde en familiekrønike fra grænselandet. Hendes debutroman hedder "Om hundrede år". Den begynder, da Første Verdenskrig bryder ud og slutter i 2014. Tirsdag 19. november klokken 19 kan man møde forfatteren på Egtved Bibliotek. Her vil hun fortælle om sin anmelderroste debutroman og om, hvordan det er at skifte spor fra journalistik og dokumentarisme til fiktion.

Som journalist og forfatter har Anna Elisabeth Jessen produceret radio, tv og dokumentarfilm siden 1984 og har vundet flere internationale priser for radiomontagerne "Hvorfor ringede hun ikke igen?", "Efter festen" og "Doktor Tramsens rapport". I 2008 udkom hendes bog "Kraniet fra Katyn" på baggrund af radiomontagen og dokumentarfilmen af samme navn.

Billetter til forfattermødet kan købes på vejlebib.dk. Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce