Annonce
Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Igen i år har børn og unge mulighed for at komme på en sommerworkshop hos Vandel Gokart, hvor de dels får mulighed for at prøve kræfter med motorsporten, men dels også bliver klædt på med relevant teori. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Vandel: Det handler om at finde sin indre racerkører frem, hvis man vil prøve kræfter med en lærerig workshop hos Vandel Gokart. Som en aktivitet i Vejle Kommunes feriepas, har børn fra 3.-7. klasse mulighed for at lære noget af den grundlæggende ved at køre gokart.

På dagen vil børnene blive undervist i sikkerhed, køreteknik, flagregler og andre elementer inden for sporten. Samtidig vil de også blive introduceret for begreber som ideallinjer og bremsepunkter, som er vigtige såvel i gokart som i trafikken senere hen.

Selvfølgelig bliver der også tid til at køre i Vandel Gokarts juniorkarts. Alle deltagere får tre gange 10 minutters kørsel med pauser imellem til feedback og mulighed for at se de øvrige deltagere køre.

Der er hold i både uge 27 og 32. Holdene i uge 27 er dog fuldt bookede, og der er venteliste, men der er stadig ledige pladser på flere af holdene i uge 32.

Der er højst plads til otte deltagere på et hold, og det koster 300 kroner at deltage.

Mere information kan findes på Vejle Kommunes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce