Annonce
Egtved Posten

Gå på jagt efter græskar i Egtved i efterårsferien

Hvor mange græskar mon du kan finde i Egtved i efterårsferien. Foto: David Edkins, Unsplash
I efterårsferien kan børn, forældre og bedsteforældre hygge sig med at gå på græskarjagt i byens butikker i Egtved.

Egtved: En gevinst er i sigte... men lige så vigtigt er det, at der er gode muligheder for både at få noget motion og trænet opmærksomheden, når der i hele uge 42 er græskarskattejagt i byens butikker.

- Nu er der jo ikke efterårsaktiviteter på Højvang/Egtved Museum i år, lige som der plejer at være de andre år - på grund af coronaen, hvilket er meget forståeligt, men vi synes nu alligevel, at der skulle ske noget for de børn der sammen med deres forældre eller bedsteforældre holder efterårsferie her på Egtved-egnen, og så var de vi tænkte, at sådan en jagt på græskar spredt ud i vores butikker, ville være helt perfekt, siger Brit Biltrup fra Din Sko Butik - Sportigan.

Skattejagten starter hos Din sko butik - Sportigan, hvor man afhenter en seddel, op hvorpå man skal skrive, hvor mange græskar, man finder i butikkerne. Denne seddel kan afhentes fra mandag 12. oktober og den skal afleveres igen i samme butik senest lørdag 17. oktober, hvorefter vinderen bliver udtrukket blandt de, som har indgivet rigtigt svar.

Annonce

Og hvad kan man så vinde? Jo, der er intet mindre end et gavekort på 500 kroner på højkant, som man efterfølgende kan bruge i Egtved Handelsforenings butikker.

Her kan du finde græskar i Egtved i uge 42

Nyt Syn

Din sko butik- Sportigan

Egtved Blomster

Egtved Apotek

Carina & Conrad

ABC Lavpris

SuperBrugsen

Boutique Dorthe

Røgeriet Egtved

Estate Hjort Egtved

Haar Design, frisør

Butik-112

Røde Kors Butik

Stines Bolsjer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Mindeord om Ole Have

Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce