Annonce
Egtved Posten

Genåbning af Ågård Frimenighed

Under coronakrisen har man hos Ågård Frimenighed blandt andet hold drive-in gudstjeneste, men nu er det igen muligt at afholde det og samles inde i kirkgen. Arkivfoto: Mette Mørk

Ågård: Snart kan man igen deltage aktivt i gudstjenester hos Ågård Frimenighed, der i en pressemeddelse skriver følgende:

“Ifølge udmeldinger fra regeringen, må kirkerne igen åbne fra mandag 18. maj. Vi havde forventet, der så i den forløbne uge kom et regulativ, der fortæller under hvilke omstændigheder, vi må åbne. Det er endnu ikke kommet. Derfor er det lidt frustrerende, at vi ikke kan melde klart ud, hvornår og hvordan vi kan holde gudstjenester. Gælder forsamlingsforbud stadig? … Og så videre... Men – så snart retningslinjerne kommer, så vil der komme besked på alle de kommunikationsplatforme, vi har. Der vil også hurtigst muligt komme et nyt mindre kirkeblad med informationer”

Frimenighedspræst Henrik Jensen skriver afslutningsvis, at han har et stort håb om, at frimenigheden kan afholde gudstjenester igen fra 24. maj.

Bestyrelsen i Ågård Frimenighed indkalder for øvrigt til generalforsamling onsdag 17. juni klokken 19. Under hvilke omstændigheder, generalforsamlingen kan afholdes, vides endnu ikke, men mere information om dette kan man læse i det nye kirkeblad fra Ågård Frimenighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Holder elastikken?

Egtved Posten

Børnene er også med

Annonce