Annonce
Egtved Posten

Gitte er nu en del af udviklingsparken i Roberthus

Gitte Allermann er nu blevet en del af Roberthus Udviklingspark Egtved, hvor hun stortrives med fællesskabet og det nye kontor. Foto: Michael Pataphim Juul Rahbek
For godt et år siden etablerede Gitte Allermann virksomheden Frk. Allermann Freelance Bogholder i Starup. Nu er hun blevet en del af iværksættermiljøet i Roberthus.

Egtved: Gitte Allermann opsagde for cirka et år siden sin fuldtidsstilling som kontorassistent for at udleve drømmen som iværksætter med virksomheden Frk. Allermann Freelance Bogholder. Det første år har hun udført sine arbejdsopgaver fra sit kontor i forbindelse med hjemmet ved Ågård, men har hun etableret sig som en del af Roberthus Udviklingspark Egtved, hvorfra hun nu hjælper store og små virksomheder med at holde styr på økonomien.

Godt etableret

I løbet af det første år, som virksomheden nu har eksisteret, har Gitte Allermann formået at skabe et solidt kundegrundlag i lokalområdet, samtidig med, at hun har landet sin første kundeaftale på Sjælland.

Gitte Allermann har været god til at pleje sit netværk, samtidig med at kunderne selv har henvendt sig til hende, hvilket har betydet, at hun er flyttet ud af hjemmekontoret og ind i professionelle rammer hos iværksættermiljøet i Roberthus Udviklingspark Egtved.

- Mine kunder består primært af lokale virksomheder inden for forskellige brancher, hvor mange af dem er kommet til gennem personlige anbefalinger og kontakter. Jeg har også fået en kunde på Sjælland, som fandt mig via regnskabsprogrammet e-conomic, som er det IT-system jeg arbejder med til dagligt, lyder det fra Gitte Allermann i en pressemeddelelse.

Og hun fortsætter:

- Den store efterspørgsel fra kunderne har betydet, at jeg har været nødt til at flytte ud af hjemmekontoret og ind i Roberthus Udviklingspark Egtved, hvor det er nemmere for mig at holde mit arbejdsliv adskilt fra mit privatliv.

Annonce

Hybrid iværksætter

Gitte Allermann er ikke som andre iværksættere. Hun er i gang med sit tredje år på psykoterapeutuddannelsen, da hun gerne vil kombinere sine naturlige kompetencer inden for bogholderi og regnskab med passionen for at hjælpe mennesker gennem livets svære perioder, og få dem til at se lyst på fremtiden.

- Jeg kan godt lide at have en fleksibel hverdag, hvor jeg for eksempel kan have en opgave ude hos en kunde om formiddagen og individuelle samtaler med klienter om eftermiddagen, som en del af psykoterapeutuddannelsen, siger hun.

Annonce

Stortrives i Roberthus Udviklingspark Egtved

Gitte havde via sit netværk hørt meget positivt om iværksættermiljøet i Roberthus Udviklingspark Egtved, så hun valgte derfor at leje et lokale i november måned efter samtale med centerleder Per Hein.

Efter at have været selvstændig erhvervsdrivende i et års tid var der behov for at komme et sted hen, hvor hun kunne invitere kunderne ind i professionelle rammer. Og samtidig sætter hun pris på det gode sammenhold, der er mellem de øvrige lejere hos iværksættermiljøet. Her er der nemlig rig mulighed for sparring, networking og hyggelige stunder i hverdagen.


Jeg stortrives her i Roberthus Udviklingspark Egtved. Der er et stærkt sammenhold blandt lejerne herude. Man kan altid kan banke på hinandens dør for at få et godt råd eller blot har lyst til at tale om løst og fast

Gitte Allermann


- Jeg stortrives her i Roberthus Udviklingspark Egtved. Der er et stærkt sammenhold blandt lejerne herude. Man kan altid kan banke på hinandens dør for at få et godt råd eller blot har lyst til at tale om løst og fast. Vi er alle i samme båd og deler det samme synspunkt, hvilket er, at vi skal lykkes med vores virksomhed, afslutter Gitte Allermann i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Sommerfest bliver forvandlet til en festival

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Bredsten Bypark er blevet shinet op

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Egtved Postens egen Christel siger farvel og tak

Egtved Posten

DM i landevejscykling: Fuglsang, Würtz, Valgren og alle de andre forcerede vejene

Egtved Posten

Lokalpolitik som i vikingetiden

Egtved Posten

Niels skal være guvernør

Egtved Posten

Nu kan man leje en elcykel og tage en tur i Egtvedpigens Cykelspor

Egtved Posten

Lørdag byder Aftensang på musik og andet godt

Egtved Posten

Ny butik klæder dig på til at lave mad over bål

Egtved Posten

Uddeleren stopper efter ni år: Kendt ansigt i butikken overtager i stedet

Egtved Posten

Dans, boder, samling og historie: Egtvedpigens Dag var mangfoldig

Egtved Posten

Læserbrev: Vi vælger naturen og stilheden frem for motorvejen

Egtved Posten

Modelflyveklub leder med lys og lygte efter nyt sted at mødes

Egtved Posten

Lurblæserne besøgte butikkerne

Egtved Posten

Ellen har bageriet til salg

Egtved Posten

Og så var der ringridderheltene - på traktor

Egtved Posten

Egtvedpigens Dag bugner af oplevelser

Egtved Posten

Har du set det? Egtved blomstrer

Egtved Posten

Irske rytmer og pubstemning i forsamlingshuset

Egtved Posten

100.000 kroner fra SuperBrugsen til byen

Egtved Posten

Køb en hotdog eller en is i Ågårds nye pølsevogn

Egtved Posten

Varmeværket beder om hjælp: Mister tusindvis af liter varmt vand hver dag

Egtved Posten

Og der blev lys: Særlige piger og skulptur kan nu ses om natten

Annonce