Annonce
Egtved Posten

Grib bolden og kom til Håndboldens Dag hos Egtved IF

Håndbold handler også om fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion. Det kan man blandt andet finde ud af ved at kigge forbi 11. januar i hallen i Egtved. PR-foto
Lørdag 11. januar 2020 kommer til at stå i håndboldens tegn, når hele Håndbolddanmark og Egtved IF - Håndbold gentager succesen og inviterer til Håndboldens Dag.
Annonce

Egtved: Håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion.

Dét budskab bliver der fyret op under til håndboldens store udstillingsvindue, Håndboldens Dag, den 11. januar 2020. Håndboldens Dag er et initiativ, som skal vise håndbolden frem for dem, der er interesserede i en sjov, hyggelig og uformel sportsgren, hvor alle kan være med.

Egtved IF er også med på den nationale åbent hus-dag, så grib bolden og kom forbi Egtved Idræts- og Multicenter i tidsrummet 13.30 og 17. Herefter er der mulighed for at tilmelde sig fællesspisning.

På Håndboldens Dag kan man blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden. Der vil være mulighed for at træne i håndboldklubbens Trille Trolle univers, hvor børn i alderen 2 til 5 år træner og leger med deres forældre og/eller bedsteforældre. For de ældre børn vil der være træning med indlagte overraskelser. Eftermiddagen afsluttes med en Five-a-side turnering, med ”Kendisser” fra det lokale idræts og erhvervsliv.

- Vi glæder os rigtig meget til at åbne dørene 11. januar og invitere både unge som gamle, nye som rutinerede håndboldspillere indenfor. Håndbold er så meget mere end den håndbold, man ser i fjernsynet. Og det vil vi forsøge at vise, blandt andet med hjælp fra de bløde bolde, så dem der måske aldrig har haft en håndbold i hånden, får lyst til og mod på mere håndbold. Vi håber, at rigtig mange vil tage familie og venner under armen og komme i hallen 11. januar, så vi kan få skabt en stor håndboldfest, fortæller Håndboldformand Jesper Dinesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce