Annonce
Egtved Posten

Grib bolden til håndboldens dag

Hele familien kan være med, når der er Håndboldens Dag 11. januar. Foto: Jakob Almtoft
Annonce

Vorbasse: Her i december spiller kvinderne VM i håndbold, og hvis det har vækket lysten til at prøve kræfter med den hurtige og konditionskrævende sport, er der mulighed for at prøve det af, når håndbolddanmark gentager succesen fra sidste år og igen inviterer til Håndboldens Dag. Det sker lørdag den 11. januar.

Her kan man få en smagsprøve på alt lige fra de tekniske skruebolde og små angrebsåbninger, til det store fællesskab og den gode motion.

Vorbasse KFUM håndbold er blandt de over 170 klubber, der inviterer indenfor i Vorbasse Fritidscenter klokken 9.30-12.30 til de gratis aktiviteter på Håndboldens Dag. Her kan man blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden, ligesom man også kan stifte bekendtskab med både håndboldfiness og five-a-side-håndbold. Der vil være aktiviteter for både store og små, og både nybegyndere samt "rustne" håndboldspillere er velkomne.

- Vi begynder fælles morgen for alle klokken 9.30 med rundstykker fra den lokale bager. Herefter vil der være stationer rundt omkring med forskellige aktiviteter, man kan prøve. Der er også voksen-barn håndbold for dem med helt små børn, siger Kirsten Marie Povlsen, der er formand for Vorbasse KFUM Håndbold.

Det er anden gang Vorbasse KFUM Håndbold deltager i håndboldens dag.

- Vi havde god succes med det sidste år, hvor der kom mellem 75 og 100 deltagere. Alle er velkommen, uanset om man har spillet håndbold før, eller om man ikke. Det går bare ud på, vi har det sjovt sammen, siger Kirsten Marie Povlsen.

Husk indendørs træningssko. Der er gratis adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce