Annonce
Egtved Posten

Hal har fået et løft under coronakrisen

Lige nu holder hallen i Egtved lukket såvel som landets øvrige haller som en del af nedlukningen af Danmark. Men hallens ansatte har benyttet sig af corona-stilheden til at få ordnet mange praktiske ting i hallen, så den "står helt skarp", når den får lov at åbne igen, siger Linda Kruse, centerleder. Arkivfoto: Mette Mørk
De tre fuldtidsansatte i Egtved Idræts- og Multicenter har benyttet coronalukning til at rydde op, gøre grundigt rent, male og gennemføre forskellige forbedringer.
Annonce

Egtved: - Jeg håber virkelig, folk kan se, at der er sket noget, når de får lov at bruge hallen igen. For vi har virkelig nået meget allerede, fortæller centerleder i Egtved Idræts- og Multicenter Linda Kruse.

Siden nedlukningen af Danmark i marts, har hallen været lukket for brugere og gæster. Alligevel har de to fuldtidsansatte, der 1. april blev udvidet til tre, været på arbejde alle hverdage. Der har nemlig været masser at tage fat på.

- Det første, vi gjorde var, at gøre grundigt rent fra top til tå og desinficere det hele. Vi har haft alt ude og fået ryddet op og stillet tingene ordentligt tilbage. Vi har også haft en til at fjerne al harpiks fra gulvet og håndboldmålene, så bane og mål nu ser fine ud igen, fortæller hun.

Annonce

Ros til bestyrelse

Men det er bestemt ikke det eneste, der er sket.

- Vi har blandt andet også malet flere steder. Mens vi så malede, kunne vi se, at mange hjørner bar præg af, at der ofte er nogle, der lige rammer dem med en taske eller andet. Derfor har vi nu sat sådan nogle hjørnebeskyttere på alle hjørner, siger centerlederen.

- Jeg kan kun rose hallens bestyrelse for ikke bare at sende os hjem og bruge en hjælpepakke. Bestyrelsen spurgte mig, om vi havde nok at lave - jeg svarede, at vi havde masser af ting, vi kunne ordne under lukningen. Det har vi fået lov til, og det betyder, at hallen nu virkelig spiller og er så klar, når vi får lov at åbne igen. Det glæder vi os helt vildt til, for der har godt nok været stille i centret, hvor jeg vil skyde på, der normalt er 1000-1200 mennesker igennem hver dag mandag til fredag, lyder det fra Linda Kruse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce