Annonce
Egtved Posten

Hal og svømmehal har fået egen hjemmeside

Badeglade mennesker er meget velkomne i svømmehallen i Egtved, når altså coronaen tillader det. Informationer om åbningstider og priser på dagsbilletter, ti-turs-kort og årskort var før svære at finde på nettet, men nu har idræts- og multicentret fået egen hjemmeside. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Egtved Idræts- og Multihal har fået egen hjemmeside, hvor det bliver let at finde oplysninger om blandt andet svømmehallens åbningstider og billetkøb. Målet er at gøre det lettere for gæster udenbys.
Annonce

Egtved: Skulle man finde oplysninger om hallen eller svømmehallen i Egtved, skulle man indtil for nylig finde dem på en underside til Egtved Idrætsforenings hjemmeside.

- Det var ret besværligt. Især for gæster udefra, som ikke vidste det. For de færreste vil det falde naturligt at gå under en idrætsforenings hjemmeside for at finde informationer om åbningstider og billetpriser til en svømmehal, fortæller centerleder i Egtved Idræts- og Multicenter, Linda Kruse.

Derfor har idræts- og multicentret nu fået sin egen hjemmeside, egtvedimc.dk.

- Vi håber, at det på den her måde kan blive lettere for folk at finde de informationer, de skal bruge. Især folk udefra, som ikke kender stedet, siger Linda Kruse.


Vi håber, at det på den her måde kan blive lettere for folk at finde de informationer, de skal bruge.

Linda Kruse, centerleder


- Vi har nu skilt idrætsforeningen og hallen ad ved hjælp af hjemmesiden, ligesom vi har fået nye mailadresser, der passer til det nye domæne. Men det har ikke nogen betydning for samarbejdet med idrætsforeningen - det er lige så tæt, som det hele tiden har været, forklarer hun.

I øjeblikket er Linda Kruse i fuld gang med at få den nye hjemmeside og de nye mailadresser bredt ud i alle mulige sammenhænge. Desuden er centerlederen godt i gang med at udarbejde beskrivelser af hallens faciliteter, som senere vil blive lagt ud på hjemmesiden sammen med en masse billeder.

- Når vi engang kommer på den anden side af alt det her corona, vil vi gerne forsøge at skaffe flere stævner og arrangementer til centret i weekender og ferier, hvor det ellers ikke bliver brugt. Vi har nogle rigtig gode faciliteter, som vi gerne vil gøre mere synlige på hjemmesiden, fortæller Linda Kruse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

20 år med mode og mennesker

Egtved Posten

Udstiller i kommunens kantine

Egtved Posten

Vi mangler deltidsbrandmænd

Egtved Posten

Klumme: Lyset er på vej

Annonce