Annonce
Egtved Posten

Har du hørt det? Vigtig Egtved-butik flytter

Egtved Apotek flytter i 2021 til ny adresse. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Så frisk som morgendug på et blad er her en nyhed, som de færreste har hørt om endnu: Egtved Apotek skal flytte. Ja, du læste helt rigtigt… - og den nye butik bliver meget større og mere synlig.
Annonce

Egtved: Apoteker Peter Merrild har taget en stor beslutning og har valgt at udvide de fysiske faciliteter for Egtved Apotek. Ligeledes ønsker han større synlig butiksfacade, bedre plads - og meget mere til. Og det er lige præcist, hvad apoteket vil få i løbet af 2021, når det flytter fra Egtved Centret til en ny adresse.

- Jeg har simpelthen købt den gamle Faktabygning på Aftensang, lyder det fra Peter Merrild, der meget glad for at kunne afsløre nyheden om tiltaget.

Han fortæller videre, at han er blevet så glad for at være apoteker i Egtved, at han med hele hjertet tør satse på, at dette her er byen, hvor han vil have apotek helt til den dag, han skal pensioneres.

- Kunderne i Egtved er loyale, de bakker op og der er en konstant stabilitet, så jeg tør godt at satse stort her i byen, tilføjer den entreprenante apoteker.

Blækket er kun lige blevet tørt på købsaftalen og derfor er det heller ikke lige i morgen, at apoteket vil flytte, men planen er, at det vil ske i løbet af det første halvår af 2021.


Kunderne i Egtved er loyale, de bakker op og der er en konstant stabilitet, så jeg tør godt at satse stort her i byen

Peter Merrild, apoteker i Egtved


Følg med i avisen, når vi senere dykker ned i de mange planer der er for flytningen af Egtved Apotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

20 år med mode og mennesker

Egtved Posten

Udstiller i kommunens kantine

Egtved Posten

Vi mangler deltidsbrandmænd

Egtved Posten

Klumme: Lyset er på vej

Annonce