Annonce
Egtved Posten

Henning og Susan glæder sig til at fejre 25 år med Egtved Revision

Ægteparret Susan Eeg Risom og Henning Holm (bagest i billedet) står bag Egtved Revsion A/S, der fyldte 1. januar 25 år. Sammen med revisorassistent Mette Hahn, glæder de sig til at fejre begivenheden med alle der kigger forbi 24. februar på Café Aftensang. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Den 1. januar kunne Egtved Revision A/S fejre intet mindre end 25 års jubilæum. Det ønsker de nu at markere med en reception 24. januar på Café Aftensang. Susan Eeg Risom og Henning Holm fortæller her om årene der er gået og passionen for revisionsfaget.
Annonce

Egtved: - Tiden er godt nok gået hurtigt. Det er slet ikke til at forstå, lyder det fra ægteparret Susan Eeg Risom og Henning Holm, der sammen har drevet Egtved Revision A/S i nu 25 år. Jubilæumsdagen var 1. januar, og nu glæder de sig til at kunne fejre det med samarbejdspartnere, kunder og alle andre, der har lyst til at kigge forbi på Café Aftensang fredag 24. januar.

Egtved Revision A/S

Susan Eeg Risom og Henning Holm overtog Egtved Revisionskontor 1. januar 1995 fra Flemming Andersen, og det blev til Egtved Revisionskontor I/S.

Susan Eeg Risom blev uddannet som revisor hos KE Simonsen i Holsted og bestod eksamen som registreret revisor i 1995.

Henning Holm blev uddannet som revisor hos Revisionskontoret i Vejen, hvor han blev ansat i 1978 frem til overtagelsen af Egtved Revisionskontor. Han bestod i øvrigt eksamen som registreret revisor i 1989.

Virksomheden startede på Vestergade 12 hvor de lejede stueetagen. Lokalerne blev dog for små. Derfor flyttede de kontoret til Søndergade 3.

Den 1. januar 2005 flyttede virksomheden til den nuværende adresse på Aftensang 10, 1. sal, hvor de fik meget mere plads.

I juni 2004 blev Egtved Revisionskontor I/S omdannet til et aktieselskab, fortsat med Susan Eeg Risom og Henning Holm som ejere.

Egtved Revision A/S har flere kunder som har været med i alle 25 år, og de har kunder fordelt over hele landet – fra Køge i Øst, Hjørring i Nord, Rømø i Vest og Bevtoft i Syd.

Privat: Susan har i over 20 år været i bestyrelsen for Egtved Rideklub, heraf rigtig mange år som formand, men trådte ud af bestyrelsen i 2018.

Henning har tidligere været i bestyrelsen i Egtved Handelsforening i mange år, hvoraf en del år som formand.

Parret har fire voksne børn, seks børnebørn og to feriebørn, og blandt andet elsker de at campere, og har hvert år en forårsplads på en campingplads på egnen.

Annonce

De vidste det skulle være sådan

Da Susan Eeg Risom og Henning Holm i 1995 overtog navnet Egtved Revisionskontor I/S fra Flemming Andersen, havde de længe haft bestemt sig for, at de en skønne dag skulle oprette revisionsvirksomhed sammen. Spørgsmålet var blot, hvor og hvornår. Dengang var de bosiddende i Vejen, hvor Henning Holm havde været ansat som revisor hos Revisionskontoret I Vejen siden 1978.

- Inden vi besluttede os for at overtage Egtved Revisionskontor, som vi vidste, at Flemming Andersen ville sælge, tog vi sammen med børnene en køretur til Egtved, og vi faldt straks for byen og især den fantastiske natur der er her, fortæller revisorparret, der havde bestemt sig for, at de også ville bo i samme by, hvor de skulle drive virksomhed, blandt andet fordi lokal engagement er af stor betydning for dem.

Familien købte derfor Snoghavegaard, som de både satte i stand og værnede om gennem 20 år, inden Susan Eeg Risom og Henning Holm i 2018 byggede nyt parcelhus på Vinkelgårdsvej. Deres fire voksne børn var flyttet hjemmefra og familien er siden vokset med seks børnebørn og to feriebørn.

- Vi nyder at bo på Vinkelgårdsvej. Der skal blandt andet ikke bruges nær så meget tid på vedligeholdelse, som på Snoghavegaard, og det giver mere tid til vores børn og børnebørn, forklarer Susan Eeg Risom og Henning Holm, for hvem familien har rigtig stor betydning, og den prioriteres højt.

Annonce

Passion for revision

Ganske sikkert har familien den største plads i livet for Susan Eeg Risom og Henning Holm, men man fornemmer også tydeligt en passion for deres virksomhed, selve revisionsfaget.

- Vi kan rigtigt godt lide revisionsfaget, og vi elsker at have med tal at gøre. Det er enormt spændende, siger de to revisorer, der dog i samme åndedrag pointerer, at de menneskelige relationer og deres kunder betyder lige så meget for dem.

- Og så handler det jo også om, at have stor ansvarsfølelse. Tingene skal være i orden, og vi sørger for eksempel altid for at være opdaterede omkring nye regler og love ved blandt andet, hvert eneste år at tage på kurser og videreuddanne os. Det har vi altid gjort, lyder det fra Susan Eeg Risom og Henning Holm.

Annonce

Udviklingenn genne 25 år

Da Susan Eeg Risom og Henning Holm startede virksomheden, der for øvrigt for nyligt har fået navnet Egtved Revision, hvor det før hed Egtved Revisionskontor, var der ingen andre end dem selv, men gennem tiden har der siden været to til fem ansatte. I dag er de tre med revisorassistenten Mette Hahn, der har været hos dem i 10 år.

- Noget af det, som har forandret sig gennem årene er nok især den teknologiske udvikling. Førhen kom vores kunder med store ringbind med deres regnskaber. I dag kan det hele gennemføres digitalt. Og faktisk har vi altid sørget for at være med på det sidste nye og har ofte været blandt de første, når nye systemer kom frem, forklarer de to revisorer, der tydeligt husker dengang de måtte betale 25.000 kroner årligt for porto. Til sammenligning betaler de nu til dags knap 1.000 kroner årligt for forsendelser.

og de tilføjer:

- Og så er der også kommet mange flere love og regler at forholde sig til gennem tiden, så det handler virkelig meget om at holde tungen lige i munden og følge med.

Annonce

Glæder sig

25 år med Egtved Revision A/S, har for Susan Eeg Risom og Henning Holm været en rejse, som altid har føltes helt rigtigt for dem. Og i dag er de “still going strong”. Der er stadig rigtigt meget gang i hjulene med kunder både lokalt og i hele landet. Derfor kan de kun glæde sig til fredag 24. januar, hvor de håber, at rigtigt mange vil kigge forbi deres reception på Café Aftensang mellem klokken 14 og 18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce