Annonce
Egtved Posten

Her skinner solen næsten altid: Jes sørger for varme og sollys i Vestergade

Jes Graasbøll er ny indehaver af Beauty Tan i Egtved, og han har tænkt sig at give den gas med opmærksomhed og nye tiltag henad vejen. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Beauty Tan solcenter i Vestergade har fået ny indehaver, der nu er i fuld gang med at give stedet et løft.

Egtved: Skønhed kan efter sigende mere end at komme indefra. For nogle er en smuk glød i huden også synonym med skønhed, og i Vestergade er stedet, hvor man lige præcis kan gøre noget ved det.

Torsdag 1. oktober fik byens solcenter ny ejer, og han har bestemt sig for at give stedet et løft og skabe mere liv. Navnet er Beauty Tan, og ejeren hedder Jes Graasbøll. Nogle kender ham måske som den professionelle fyrværkerimester og indehaver af Saturn Fireworks i Almind.

- Jeg har en rigtig god fornemmelse med stedet her, og vi har allerede haft et ret godt flow af kunder, siden vi overtog solcentret, lyder det fra Jes Graasbøll, for hvem det at være indehaver af et solcenter ikke er helt nyt, for sammen med sin kone står han også bag et Beauty Tan-center i Almind.

Annonce

Lysterapi og velvære

Beauty Tan i Egtved består af tre rum med hver deres solarie, og her kan det ene af dem noget helt særligt.

- Ja, denne her maskine er blandt noget af det helt nye på markedet, for den giver både lysterapi, og så forbedrer den collagenet i huden, fortæller den nye solcenter-indehaver, mens han er i fuld gang med at rengøre maskinen med desinficerende spray.

Jes Graasbøl har som noget nyt i solcentret opsat en creme-automat, hvori kunderne kan købe hudplejeprodukter. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Han forklarer videre, at det er lyset kaldet "red-light" i solarierørene, som stimulerer den naturlige dannelse af collagen og elastin, der reducerer blandt andet rynker og medvirker til, at huden kan holde sig fugtig.

- For mig handler det at gå i solarie også om velvære, og så gør det bare noget ved humøret. Især i denne her tid, hvor det bliver mørkere og koldere. Hvis man går i solarie 18-20 minutter sammenhængende for eksempel en gang om ugen, så er det nok til, at man får en god kulør, får effekt af lyset, som har indvirkning på humøret, og så kan kroppen nå at blive sådan godt gennemvarmet og afslappet. Det er ren velvære, synes Jes Graasbøll.


For mig handler det at gå i solarie også om velvære, og så gør det bare noget ved humøret. Især i denne her tid, hvor det bliver mørkere og koldere.

Jes Graasbøll


Og tilføjer:

- Man siger, at 15 minutter hver uge giver det samme som 15 timer årligt i solen, og jeg tænker, at de fleste er ret fornuftige i forhold til, hvor ofte de går i solarie, som jo giver akkurat det samme form for lys, som kommer fra solen. Al overdrivelse skal man jo selvfølgelig passe på med, sådan er det jo med alt.

Annonce

Skal være lyst, rent og indbydende

I Beauty Tan-solcentret i Vestergade vil Jes Graasbøll altid sørge for, at alt er rent og pænt, at der er lyst og lige til at gå til, og at kunderne kan føle sig trygge.

- Vi kommer selv og gør rent her hver eneste dag, og så har vi naturligvis sat ekstra sprit op, så man kan rense sine hænder, og i solarierne er der ret klare instruktioner til, hvordan man desinficerer før og efter brug, forklarer Jes Graasbøll, der samtidig vil gøre en indsats for, at stedet føles indbydende at komme i.

- Vi har som noget nyt også sat en automat op med forskellige cremer, og der er også nogle gratis prøver, som man kan gøre brug af, og det synes jeg lige kan være med til at give dét ekstra til oplevelsen herinde.

Annonce

Musik og altid gode rør

- Noget af det, som folk går op i, er, at rørene giver det optimale. Og det gør de hos os, for der er simpelthen en hel sikkerhedsprocedure omkring det, hvor kunderne altid på et skema ved siden af solariet kan følge med i, hvor meget effekt de giver fra sig, forklarer Jes Graasbøl, der samtidig kan meddele, at maskinerne har indbygget plug and play, hvilket betyder, at man sætte sin egen musik på eller lytte til helt nye og opdaterede programmer, som netop er blevet lagt ind.

Ud over at være den glade ejer af nu to steder, hvor flere sole skinner hver eneste dag og være inkarneret fyrværkerimand, arbejder Jes Graasbøll også som kranfaglærer ved Amu Syd i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Mindeord om Ole Have

Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce