Annonce
Egtved Posten

Historisk stationsby indgår ny støtteaftale

Bindeballe Stations Venner har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK. Foto: Bindeballe Stations Venner/Asbjørn Højris Schmidt
Bindeballe Stations Venner har indgået en sponsoraftale med energiselskab for at forbedre stationsbyen.

Bindeballe: Bindeballe Stations Venner er en forening, der står bag Bindeballe Stationsby, og de arbejder for at bevare togmateriel, stationsbygningen og det hyggelige stationsområde, som er beliggende over for Bindeballe Købmandsgård. Over 100.000 mennesker gæster årligt den historiske stationsby, og medlemstallet i foreningen er gået fra 35 til 98 på bare et halvt år.

For blandt andet at gøre stationsbyen endnu mere attraktiv har foreningen indgået en sponsoraftale med energiselskabet Ok. Det er noget, der glæder formand i Bindeballe Stations Venner, Gerhardt Adamsen, skriver energiselskabet i en pressemeddelelse.

- Sponsoraftalen betyder meget for os. Vi kan forhåbentligt nå ud til en endnu større kreds, og så giver aftalen samtidig løbende penge i kassen, som vi kan bruge på vedligeholdelsesopgaver, udtaler Gerhardt Adamsen i pressemeddelelsen.

Annonce

Og han fortsætter:

- Der er utrolig meget vedligehold, når man har med historiske effekter at gøre. Vi arbejder både på at renovere vores togmateriel, bygninger og på at gøre hele stationsområdet mere indbydende og informativt for de mange gæster, der hvert år lægger vejen forbi.

Foreningen består af frivillige ildsjæle, som arbejder hårdt med at gøre Bindeballe Stationsby mere attraktiv, end den er i dag.

Energiselskabet skriver, at man kan støtte foreningen med fem øre for hver liter, der tankes hos Ok. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er Ok og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit Ok benzinkort til Bindeballe Stationsbys Venners sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Det fortælles også, at foreningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos Ok, og at man kan støtte med yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos Ok. På den måde kan bilister støtte stationsbyen med i alt 15 øre for hver liter brændstof.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Mindeord om Ole Have

Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce