Annonce
Egtved Posten

Hundredvis af kunder kiggede forbi på første åbningsdag

Åbningdagen for Butik Baggården på den nye adresse, påskelørdag, var en succes for indehaver Brian Larsen. Privatfoto
Påskelørdag kunne Butik Baggården slå dørene op for kunderne for første gang på den nye beliggenhed i Egtved. Kunderne strømmede til og der var festlig stemning.

Egtved: Påskelørdag, altså lørdag 3. april - klokken 10, slog Brian Larsen fra Butik Baggården døren op for kunderne for første gang i den nye butik på Aftensang. Og kunder var der masser af.

- Det blev til lidt over 200 besøgende i lørdags, så det var da helt vildt godt besøgt, lyder det fra Brian Larsen, der videre forklarer, at kunderne sagtens kunne holde afstand, idet de kom løbende gennem hele dagen.


Det blev til lidt over 200 besøgende i lørdag, så det var da helt vildt godt

Brian Larsen, indehaver af Butik Baggården


- Vi holdt øje med, hvor mange der var ad gangen, og det passede fint hele tiden, og så fik vi mange positive tilbagemeldinger i det hele taget. Så det var virkelig en god dag, tilføjer butiksejeren.

I dagens anledning, var der fem arbejdende i butikken, som alle havde nok at se til, og der var skøn kaffe og kage til alle.

I dagens anledning blev der budt på kaffe og kage. Privatfoto

Den glade feststemning blev også sat med stangtennis på græsset udenfor butikken, hvor der også kunne spilles ringspil, hvorved man kunne vinde gode rabatter til varer i butikken.

Det er en glad og tilfreds Brian Larsen der kan se tilbage på en åbningsdag, som havde håbet på den ville være.

Brian Larsen åbnede for første gang sin genbrugs- og antikbutik i Egtved i 2018. Dengang var det med adresse inde i Egtved Centret. Han havde dog brug for bedre synlighed, hvilket han nu har fået med en flytning til Aftensang 24.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Søger unge frivillige

Egtved Posten

Klumme: Bøgernes verden

Egtved Posten

Teenager i coronatid

Annonce