Annonce
Egtved Posten

Hvad kan man mon lave i vinterferien?

Blandt andet kan man i vinterferien male på sten på Egtved Museum. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Egtved: At begå sig udendørs kan være en stormfuld affære i vinterferien i år. Det suser om hjørnerne, regnen slår mod ruden og træernes toppe bevæger sig, som var de en del af et bølgehav. “Men skidt pyt” - kan man da vælge at sige, for er man barn på Egtved-egnen er der heldigvis sørget for, at gratis og hyggelige glæder venter lige om hjørnet.

Her holder Egtved Museum åbent torsdag 13. februar fra klokken 10 til 14 med ansigtsmaling, maling på sten, garnkunst og båndvævning. Hele dagen igennem vil der endda være gratis boller og saftevand, og kaffe og te til forældre og bedsteforældre. Det er Egtved Museumsforening og Egtved Handelsforening der står bag arrangementet.

Egtved Bibliotek har også forskellige aktiviteter på programmet i vinterferien. Lørdag 15. februar klokken 11 til 12.30 kan man møde Jan Kjær, der er manden bag blandt andet billedbøgerne om Nomerne. Han fortæller om Nomerne, svarer på spørgsmål og skriver autografer. Alt sammen over en gang frokostpizza.

Tirsdag den 11. februar klokken 9 til 12 vil der være smykkekursus, hvor der laves “hotte” øreringe og armbånd i moderigtige farver.

Der er også kreativitet på programmet. Fredag 14. februar skal der således laves fastelavnsmasker med både glimmer, fjer og farver, og her er man børnene velkomne til at medbringe forældre eller bedsteforældre også, skriver biblioteket. Man kan læse mere på bibliotekets hjemmeside både om tidspunkter og billetpriser.

Hos Egtved Rideklub kan man gå til ridning for en dag enten mandag, tirsdag eller onsdag. Her kan man få en dag med heste, sjove hesteting og lege. Så er man helt tosset med ponyer, og gerne vil prøve at være helt tæt på dem, så er her en perfekt mulighed. Man kan deltage uanset om man har redet før eller ej. Flere informationer kan man blandt andet finde på Vejle Kommunes hjemmeside under feriepasset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce