Annonce
Egtved Posten

Hyggelig juletræstænding i Ødsted

Nisserne hyger i hestevognen. Privatfoto
Annonce

Ødsted: Lørdag 30. november blev der for alvor julet i Ødsted. Traditionen tro startede det med julearrangement i Brunmosehallen, hvor Lokalrådet ved Knud Erik Laursen bød velkommen. Der var salgsboder med mulighed for at købe advents- og julegaver og der var kreative værksteder for byens børn, hvor de kunne lave trænisser, juledekorationer og glaslanterner, og man kunne prøve lykken i julelotteriet, hvor gevinsterne var doneret af de forskellige udstillere.

Der kunne nydes gløgg, æbleskiver og kage ved de smukt pyntede borde, og man kunne se nissefar og nissemor danse omkring juletræet sammen med nissepigerne og glade børn, og man kunne synge med på dejlige julesange akkompagneret af Martin.

Sluttelig gik alle i samlet trop i juleoptog, forældre, bedsteforældre og alle børnene med de flotte dekorerede lanterner bag hestevognen, hvor nisserne sad på ladet igennem byen og ned til juletræet på pladsen ved siden af bydammen. Herefter blev lysene tændt af julemanden og der blev sunget og danset. Nisserne delte over hundrede godteposer ud til børnene, som var sponsoreret af Dagli’ Brugsen. Byens træer foran Tommelisedammen blev samtidig tændt, og her er der i år kommet nyt og mere lys på træerne.

Juletræet er i år sponsoreret af Stinne og Egon Sørensen, og er man indehaver af et egnet juletræ, som man gerne vil donere til juletræstænding, er man mere end velkommen til at kontakte Ødsted-Jerlev lokalråd.

Ved Tommelisedammen er der nu kommet flere fine nye lyskæder op. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce