Annonce
Egtved Posten

I år kan fodboldglade børn komme på fodboldskole i både Egtved og Bredsten

I år har man mulighed for at komme på fodboldskole to steder på Egtved-egnen, nemlig Egtved og Bredsten. PR-foto
Virksomheden Fodbold & Event udbyder i år fodboldskole i både Egtved og Bredsten i uge 26. Her kan de få en sommerferieuge til at gå med fodbold og nye venskaber.

Egtved/Bredsten: Corona har sat mange begrænsninger på aktiviteter for børn og unge det seneste år. Så måske er der ekstra meget brug for at komme ud og få nogle oplevelser i sommerferien?

I Egtved og Bredsten har børn i årgangen U6-U14, både piger og drenge, mulighed for at komme på fodboldskole. Det er virksomheden Fodbold & Event, som udbyder fodboldskolerne i samarbejde med de lokale idrætsforeninger.

- Vi kommer med konceptet og trænere, og så stiller klubben også med nogle trænere og assistenter, som kender børnene og klubbernes DNA, fortæller Oliver Lundgren, indehaver af Fodbold & Event.

Annonce

Flere voksne pr. spiller

Der er flere formål med sådan en uges fodboldskole.

- Vi vil gerne give børnene nogle gode oplevelser i sommerferien, hvor de både kan være samen med deres venner og lære nye venner at kende. Det giver en særlig fællesskabsfølelse, når de tropper op om mandagen i ens spilletøj. Det kan noget særligt, siger han.

Samtidig handler det selvfølgelig også om fodboldspillet.

- Noget af det, der er specielt ved vores koncept er, at der er flere trænere på til færre spillere, end man som regel ellers ser på fodboldskoler. På den måde er vi sikker på, at alle spillere føler sig set og hørt, siger Oliver Lundgren og fortæller, at man på fodboldskolerne i Egtved og Bredsten har to voksne til 16 børn, hvor det ofte ellers er to voksne til 22 børn.

- Alle trænere har forinden været på inspirationskurser, så de er klædt på til både, hvordan man arbejder med børn, og hvilke øvelser de kan lave, der har fokus på både det tekniske, taktiske, fysiske og mentale. Vi forsøger at arbejde med "det hele fodboldmenneske", forklarer han.

Samtidig lover han, at trænerne også er klædt på til at udfordre både nybegyndere og øvede spillere på fodboldskolen.

Annonce

Alle skal kunne deltage

Sidste år gennemført Fodbold & Event sin første fodboldskole i Skibet.

- Det var lige midt under coronaen, hvor vi formåede at tilrettelægge det hele, så vi overholdt alle gældende restriktioner. Politiet kom faktisk forbi og roste os til skyerne. Baseret på erfaringer herfra, føler vi os godt klædt på til i år at udvide og gennemføre flere fodboldskoler, lyder det fra Oliver Lundgren.

Faktisk holder Fodbold & Event fodboldskoler 14 steder i hele Jylland med samme koncept.

I både Egtved og Bredsten er der plads til 100 deltagere. Begge steder er der godt gang i tilmeldingen - især i Bredsten.

Det koster 995 kroner at deltage inklusiv blandt andet spilletøj, drikkedunk, frokost fra Din Madpartner og forfriskninger.

- Vi har holdt priserne så lave som muligt, så alle har mulighed for at komme med. Fodbold skal være for alle uanset om, om man er socialt udsat eller fra en velstillet familie, siger han.

Derfor er der også mulighed for via Broen Vejle at søge om en gratis plads på fodboldskolerne.

- Alle skal have mulighed for sådan en oplevelse, så trængte familier har mulighed for at søge en gratis plads, siger han.

Der er tilmeldingsfrist 1. juni via billetlugen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Søger unge frivillige

Egtved Posten

Havde alt for mange på venteliste

Egtved Posten

Klumme: Bøgernes verden

Egtved Posten

Teenager i coronatid

Annonce