Annonce
Egtved Posten

Idræt i ØSVN IF - på trods af Corona

Efter sommeren begynder ØSVN's indendørs aktiviteter også at sætte i gang. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce

Øster Starup, Vester Nebel og Ågård: Tiden med Corona-virus har været udfordrende for mange mennesker med lyst til idræt og træning. I ØSVN-IF har vi ventet spændt på at kunne komme i gang igen og nu er der endelig lys for enden af tunnellen. Vi glæder os over, at borgerne i Ågård/Øster Starup og Vester Nebel igen kan være aktive i vores forening.

I nogle uger har der atter været åbnet for udendørs idræt, og vores afdelinger er i gang igen. MTB har brugt tiden op til pausen på at videreudvikle og vedligeholde sporet ved sportspladsen i Vester Nebel og glæder sig nu over endelig at kunne komme på cyklerne igen. Golf-, petanque- og fodboldafdelingen kører på fuldt blus og selv Fitness har opstartet flere udendørs hold, som er blevet meget populære. Alle afdelinger følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og restriktioner. Vi kan mærke på vores medlemmer, at sporten har været savnet og glæden ved at komme i gang igen er meget stor.

Nu er udmeldingen omkring de indendørs aktiviteter kommet, og vi kan se frem til, at alle idrætsudøvere i ØSVN endelig kan vende tilbage til deres idræt - nogle med det samme og nogle efter sommerpausen.

Vi har i år desværre været nødsaget til at aflyse vores sommerfest, men vender stærkt tilbage med et brag af en fest i 2021. Vi arbejder i stedet på et kommende event, således at vi også i sæsonen 2020-2021 har midler til at udvikle idrætten.

Det skønne forårs- og sommervejr lokker såvel unge som ældre ud. Klubhus-området ved sportspladsen i Vester Nebel er for mange unge blevet et samlingspunkt. Desværre har følgerne været uro og hærværk. Vi i ØSVN har forsøgt med opslag og så videre - desværre uden held. Vi opfordrer til, at de unge mennesker passer på tingene og viser respekt for de omkringliggende boliger.

Sommeren er over os og forude venter en ny sæson, hvor vi er klar med alle hold og idrætter. Udbuddet af idrætsgrene i ØSVN-IF er at finde på vores hjemmeside: www.osvn-if.dk

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Læserbrev: Vi har brug for hinanden

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Lys i mørket

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Julekoncert i Bredsten Kirke

Annonce