Annonce
Egtved Posten

Idræt i dagtimerne er gået virtuelt

Hver mandag morgen står Tove Dockal sammen med ni deltagere klar til at sætte gang i kroppen med deres virtuelle gymnastik. Foto: Knud Poulsen
Idræt i Dagtimerne i Egtved tilpasser sig coronareglerne. Nu kan man få gymnastikken hjem i stuen.
Annonce

Egtved: Hos gymnastikholdet under Idræt i Dagtimerne i Egtved, synes de, at det er vigtigt, at give så mange, som muligt mulighed for at få motion, især i denne tid, hvor der ikke er mange arrangementer at komme ud til. Og så kan gymnastikholdet, der normalt sætter det hele i gang i hallen i Egtved mandag formiddag, ikke være så stort, som det plejer at være.

Normalt mødes omkring 70 medlemmer og laver fælles gymnastik. Nu kan der dog ikke være mere end 10 på sådan et hold, og det sætter jo nogle begrænsninger. Men hos Idræt i Dagtimerne er de kreative og de tilpasser sig.

- Det er bare så vigtigt, at man stadig får sig bevæget, også selvom vi ikke kan mødes i så stor en flok om mandagen. Så vi måtte jo være kreative og finde på noget andet. Da forsamlingsforbuddet blev på 50 personer, fik vi teknikken til at virke, så vi kunne gennemføre gymnastikken ved at være i to lokaler og med to synkrone instruktører.Det var vi meget stolte af, og der var stort fremmøde fra holdet, hvor vi var cirka 60 personer per gang, lyder det fra Tove Dockal, der står bag gymnastikholdet.


Det er bare så vigtigt, at man stadig får sig bevæget, også selvom vi ikke kan mødes i så stor en flok om mandagen

Tove Dockal


Og hun fortsætter:

Men… så kom der et nyt forsamlingsforbud på maks 10 personer, og det virkede lidt håbløst, når vi var så mange, så nu skulle vi være kreative igen.

Annonce

Så gik de virtuelt

Knud Poulsen er Tove Dockals mand, og så besidder han store kompetencer indenfor både det tekniske, It og Internet.

- Det er Knud der står for teknikken på holdene, og han fandt hurtigt ud af, hvordan vi kunne sende ”live” på facebook, så man har mulighed for at kunne deltage virtuelt hjemme i stuen. Det virkede fint og første gang vi sendte, var der 28 med hjemmefra, fortæller Tove Dockal.

Når gymnastikholdet mødes for at sende “live”nu være, er de 10 personer på et hold - tre gange på en dag. Men da der er 70 personer tilmeldt til gymnastikken, er det perfekt at kunne sende “live” hjem i stuerne til alle, der har lyst til at være med.

- En af vores hjælpeinstruktører samler også hver gang nogle stykker privat, så de der kan være med i gymnastikken virtuelt. Vi vil jo gerne have, at så mange som muligt holder sig i gang og kan være med, siger Tove Dockal.

På Facebooksiden “Egtved Gymnastik” kan man finde alle optagelser, og ellers kan de følges “live” hver mandag.

Optagelserne er ligeledes tilgængelige for alle der har lyst til at lave lidt gymnastik hjemme i stuen.

Man kan dog stadig komme og deltage i spinning, hver mandag - efter gældende coronaregler.

Seneste live gymnastik kan ses på Facebook opslag på ’Egtved gymnastik’

https://www.facebook.com/watch/?v=646065322942454

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Stor fejring må vente

Egtved Posten

Hjælp med at opklare mysteriet

Egtved Posten

Klumme: Årets knald?

Egtved Posten

Klumme: Drømme

Egtved Posten

Julen kom til Egtved i en Lupo

Annonce