Annonce
Egtved Posten

Idrætsforeningens medlemmer fik müslibarer og en hilsen fra idrætsforeningen

De små hilsner gjorde glæde i flere hjem - her hos nogle af idrætsforeningens yngste medlemmer. Privatfoto
Trænere og frivillige i ØSVN IF har i den forgangne uge været rundt ved over 600 medlemmers postkasser for at dele små hilsner ud.

Øster Starup: Der er mange ting, der ikke er muligt at gøre i øjeblikket på grund af coronarestriktioner og forsamlingsforbud. Eksempelvis at mødes i hallen for at dyrke sport sammen.

For flere idrætsgrene nærmer sæsonafslutningen sig nu, selvom sportsgrenene har stået standby siden før jul, hvor landet lukkede ned.

Hos ØSVN IF ville man gerne sende medlemmerne en lille hilsen og kærlig tanke. Derfor var trænere, instruktører og frivillige i sidste uge rundt i over 600 medlemmers postkasser for at aflevere en lille hilsen

- Vejle Kommune tilbød, at vi kunne få lov at få en masse müslibarer og en lille hilsen, vi kunne dele rundt til vores medlemmer for at vise, at vi savner dem. Det passede så godt i tråd med, at vi faktisk selv havde gået og spekuleret over, hvordan vi kunne få sagt ordentligt farvel til vores medlemmer, som vi ikke havde set siden før jul, fortæller Lene Struck Borum, der er medlem af ØSVN IF's hovedbestyrelse.

Derfor takkede hovedbestyrelsen hurtigt ja tak til kommunens tilbud og valgte samtidig at lave en lille hilsen fra idrætsforeningen at lægge sammen med.


Vi tænkte, det her var en god mulighed for at lige at vise medlemmerne, at vi tænker på dem, og at vi håber, at næste sæson bliver bedre.

Lene Struck Borum, ØSVN IF


- Vi tænkte, det her var en god mulighed for at lige at vise medlemmerne, at vi tænker på dem, og at vi håber, at næste sæson bliver bedre. Samtidig vil vi gerne vise dem, at vi bestemt ikke ligger på den lade side i den her tid - vi er i fuld gang i kulisserne med at forsøge at skabe nogle gode rammer for den kommende sæson, fortæller hun.

Bestyrelsen håber, at den lille hilsen vil gøre glæde hos medlemmerne.

Bag initiativet står Vejle Idrætsråd, Folkeoplysningsudvalget i Vejle Kommune, DGI Sydøstjylland og Bevæg dig for livet i Vejle Kommune, som ønsker at støtte op om foreningslivet.

Foruden ØSVN IF har fire foreninger valgt at benytte sig af tilbuddet om at dele små hilsner ud til medlemmerne. Det drejer sig om Firehøje Klatreklub, KFUM-Spejderne i Randbøl, Bredsten Spejderne og Firehøje Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Søger unge frivillige

Egtved Posten

Havde alt for mange på venteliste

Egtved Posten

Klumme: Bøgernes verden

Egtved Posten

Teenager i coronatid

Annonce