Annonce
Egtved Posten

Ingen voldsom trængsel: Butikker håber den gode opbakning fortsætter

Hos Boutique Dorthe i Egtved oplever butiksindehaver og formand for Egtved Handelsforening, Dorthe Sommerlund, at julegaveindkøbene er begyndt tidligere i år. Især mændene er tidligere ude. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Butikkerne i Egtved oplever, at mange gør en stor del af deres julehandel i Egtveds butikker. Og de håber, at det fortsætter trods delvis nedlukning af kommunen.
Annonce

Egtved: Julehandlen var godt i gang i flere af Egtveds butikker, da regeringen torsdag eftermiddag satte Vejle Kommune på kortet over kommuner, der skal lukke delvist ned.

Borgere fra Egtved plus Kolding og Vejle er begyndt julehandlen tidligere i år, lyder det fra flere af de butiksejere, Egtved Posten har snakket med.

Og formanden for Egtved Handelsforening, Dorthe Sommerlund fra Boutique Dorthe, håber, at den gode lokale opbakning vil fortsætte. For butikker er ikke omfattet af nedlukningen - og selvom der er god opbakning, så er der ingen trængsel i butikkerne.

- Butikkerne fortsætter, som de plejer. Og i mange af butikkerne er der god plads og god skiltning om, hvor mange der må være i butikkerne. Vi er opmærksomme på, at reglerne bliver overholdt, siger Dorthe Sommerlund og tilføjer:

- Folk har indtil nu været gode til at komme på forskellige tidspunkter af dagen, så der er aldrig mange inde i butikkerne ad gangen.

Sådan lyder det også fra de andre specialforretninger, Egtved Posten har talt med.

Annonce

Minimer tiden i butikken

Dorthe Sommerlund har via sin webshop fået en god ide til, hvordan kunder kan minimere tiden, de bruger i butikkerne, hvis de er lidt utrygge ved corona-situationen men gerne lige vil se varen før de køber den.

Dorthe Sommerlund har en webshop i forbindelse med sin tøjforretning - og den bruger flere af hendes kunder til at minimere tiden i butikken. De bestiller varene til afhentning, så de ligger klar i butikken og hurtigt kan hentes.

Den ide kan også bruges til forretninger, der ikke har en webshop.

- Man kan altid ringe og få os til at lægge ting til side. Det er jeg sikker på, at de fleste andre butikker vil være behjælpelig med, siger formanden for Egtved Handelsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Stor fejring må vente

Egtved Posten

Hjælp med at opklare mysteriet

Egtved Posten

Klumme: Årets knald?

Egtved Posten

Klumme: Drømme

Annonce