Annonce
Egtved Posten

Jane og Brian modtog i december Årets Skulderklap i Vorbasse

Prismodtagerne Brian Madsen og Jane Langvad sammen med afdelingsdirektør H.C. Christensen fra Sparekassen Kronjylland. Pressefoto
Sparekassen Kronjylland fandt sammen med borgerne i Vorbasse modtageren til Årets Skulderklap i december. Prisen gik til Jane Langvad og Brian Madsen.

Vorbasse: Sparekassen Kronjylland  har atter sammen med borgerne i Vorbasse fundet en modtager til Årets Skulderklap 2021. Prisen gik til Jane Langvad og Brian Madsen.

- Jane og Brian har gjort sig fortjent til Årets Skulderklap, da de har været med til at sætte Vorbasse på landkortet på mange forskellige måder med deres initiativ og virkelyst, siger H.C. Christensen, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Vorbasse og sidder med i udvælgelseskomitéen for Årets Skulderklap.

Jane Langvad og Brian Madsen købte Vorbasse Kro i 1997 og har frem til salget i 2021 udviklet stedet til en veldreven og velfungerende kro med mange festarrangementer, ligesom de har stået i spidsen for en række koncerter i Vorbasse.

Annonce

I indstillingen af parret til Årets Skulderklap bliver det ligeledes fremhævet, hvor stor betydning Jane Langvad og Brian Madsen har for Vorbasses udvikling med deres visionære ånd og mod.

-  Generelt har Jane og Brian taget del i den lokale udvikling af Vorbasse. Eksempelvis har de været med i udviklingen af Vorbasse Fritidscenter, hvor Jane sad med i forretningsudvalget i en årrække og også var aktiv omkring etableringen af ungdomslokalerne i fritidscenteret kaldet ”Loftet”, fortæller H.C. Christensen om indstillingen.

Jane og Brian har gjort sig fortjent til Årets Skulderklap, da de har været med til at sætte Vorbasse på landkortet på mange forskellige måder med deres initiativ og virkelyst

H.C. Christensen

Iværksætterånd

Jane Langvad og Brian Madsens drive og iværksætterånd har også smittet af på resten af Vorbasse by.

- De har arbejdet på få turister til Vorbasse både gennem Nebelgård og deres ferielejligheder. Samtidig har de været et stort aktiv for Vorbasse Marked, hvor Brian i mange år har stået i spidsen som formand for Vorbasse Grundejerforening, ligesom han og familien har brugt mange timer på Vorbasse Marked, fortæller H.C. Christensen.

Årets Skulderklap uddeles af Sparekassen Kronjylland sammen med borgerne i Vorbasse, der indstiller kandidater til prisen.

Sparekassen er initiativtager til prisen, der er blevet uddelt siden 1998. Med titlen følger en miniatureudgave af skulpturen Spiren og en gavecheck på 5.000 kroner. /cmm


Annonce
Egtved Posten

Dødsfald: Ernst er gået bort

Annonce
Egtved Posten

Planer for stort besøgscenter ved Egtvedpigens Grav droppet: Nu vil styregruppe have nye idéer på banen

Annonce
Egtved Posten

Ny udvalgsformand om elevflugt fra lille skole: 'Der skal handles nu, ellers dør skolen bare en stille død'

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Lille skole er ramt af elevflugt, og lukning truer: 'Det her er alvorligt, og vi er nødt til at handle nu'

Egtved Posten

Klumme: Rimelighed i fællesskabet

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Egtved Posten

På café i en smart bybil for Mokkaens skyld

Egtved Posten

Jane og Brian modtog i december Årets Skulderklap i Vorbasse

Egtved Posten

Konferencecenter måtte afskedige godt hver femte medarbejder: Et år senere er medarbejdertallet tilbage på niveau

Annonce