Annonce
Egtved Posten

Jerlev Bypark bliver endelig indviet

Jerlev Bypark. Foto: Niels Blæsbjerg
Annonce

Jerlev: På grund af Corona-situationen er indvielsen af den nye Multibane og Robinia-bane i Jerlev Bypark blevet udskudt et par gange, men nu er de tre foreninger, Jerlev Kulturhus, Jerlev Idrætsforening og Jerlev Sogns Beboerforening blevet enige om, at situationen er så afklaret, at de med overholdelse af de regler, som er udstukket fra officiel side – kan indvie anlæggene. Derfor sker indvielsen af Jerlev Bypark nu 14. august klokken 16, hvor alle er velkomne.

- Begge anlæg har i nogen tid været brugt af mange af områdets unge beboere, så nu vil vi med en dyst mellem et par boldhold og åbningstale ved en lokal politiker, officielt indvi anlæggene, og over et glas omtale vores fremtidsplaner for, hvordan vi ser anlæggene i Jerlev Bypark anvendt, lyder det i en pressemeddelelse fra de tre foreninger.

Jerlev Bypark. Foto: Niels Blæsbjerg

Der er mange muligheder for at organisere flere forskellige former for boldspil og net spil på Multibanen, men også en tilsluttet petanquebane samt tilgrænsende græsbaner giver mange muligheder for aktiviteter i forbindelse med anlæggene. Samtidig giver multihytten læ og muligheder for spisning af madpakker. Anlæggene i Jerlev er med i Visit Vejles tilbud til den lokale turisme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce