Annonce
Egtved Posten

JM Malerfirma om kommende Jason Watt foredrag: Tak for den store opbakning

JM Malerfirma står bag foredrag med racerkører og foredragsholder Jason Watt 26. marts. Arkivfoto: Mads Dreier
26. marts afholder JM Malerfirma foredrag med Jason Watt på Hotel Legoland og alle billetindtægter og donationer derfra, går ubeskåret til Børnecancerfonden. Hos JM Malerfirma er de meget taknemmelige for den store opbakning. Alle billetter blev nemlig udsolgt i løbet af kort tid.
Annonce

Vandel: JM Malerfirma står bag en foredragsaften med Jason Watt 26. marts på Hotel Legoland. Alle billetter til arrangementet er blevet solgt i løbet af meget få dage, og hele beløbet, plus donationer af forskellig art, går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Vi er faktisk helt overvældede. Sikken en opbakning.

Preben og Tina Lindrum, JM Malerfirma

Annonce

En mand med noget på hjerte

- Jason Watt er virkelig en dygtig foredragsholder, og han har meget på hjerte, lyder det fra Preben Lindrum, indehaver af JM Malerfirma. Preben Lindrum kender Jason Watt fra flere sammenhænge, men især fordi de sammen via Sportscar Event, flere gange årligt stiller sig selv og deres sportsbiler til rådighed på blandt andet Jyllandsringen, Sjællandsringen og Odense Airport, hvor det handler om at skabe særlige oplevelser for kræftsyge børn og deres familier og samtidig samle penge ind til Børnecancerfonden.

Og også denne aften på Hotel Legoland, hvor Jason Watt vil berige de 325 mennesker der har købt billetter med blandt andet fortællinger om sit liv med biler og om kampen og viljen til at komme videre i livet, handler det om at give noget af sig selv, til fordel for, at andre kan få det bedre.

Annonce

Ingen udgifter

JM Malerfirma afholder Jason Watts honorar for at holde foredraget på denne aften, billetterne har de selv printet, en flok fodboldpiger fra Billund Q kommer og hjælper med blandt andet at sælge vand, doneret af den lokale Rema 1000. Checken hvorpå alle indtægter vil komme til at stå, vil senere på aftenen blive overrakt til direktøren for Børnecancerfonden.

- Indtil nu er vi oppe på godt 40.000 kroner i indtægter, så det er jo helt fantastisk, konstaterer Preben Lindrum.

Annonce

Taknemmelighed

- Vi er meget taknemmelige for, at så mange privatpersoner og virksomheder her på egnen, endda på meget kort tid, valgte at købe billetter til arrangementet. Vi er faktisk helt overvældede. Sikken en opbakning, fortæller Preben og Tina Lindrum, der begge havde meget travlt med at koordinere modtagelsen af bestillinger til arrangementet indtil alt var udsolgt efter godt fire dage.

Ikke bare er de taknemmelige for alle de solgte billetter, men de er også meget glade for, at Billund Rotary Club med 5000 kroner og Den Jyske Sparekasse med 2000 kroner har valgt at donere til arrangementet.

Annonce

Gevinster og mere til

I forbindelse med arrangementet på Hotel Legoland vil Marianne Benzon Nielsen, direktør for Børnecancerfonden kort fortælle om fondens arbejde, og hvad aftenens indsamlede beløb vil gå til.

Der vil også være et kort indlæg som Sportscar Event, som Jason Watt og Preben Lindrum er en del af.

Sportscar Event samler penge ind til Børnecancerfonden ved hjælp af salg af “high speed ture” i lækre sportsvogne og racerbiler, og på aftenen vil der blive udtrukket tre vindere af sådanne ture på billetnumrene.

Skulle man have lyst dertil, så er det frem til 25. marts muligt at donere beløb til arrangementet og dermed Børnecancerfonden via MobilePay på 21773265 med beskeden “donation”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce